با تأکید بر این که مشکلی بین سوریان و دبیر نبوده؛
انتظار فدراسیون کشتی برای بازگشت ژنرال ۷ ستاره/ امامی: استعفای سوریان از نایبرئیسی پذیرفته نیست
سخنگوی فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون استعفای حمید سوریان را نپذیرفته و دوست داریم هرچه زودتر او به فدراسیون برگردد.[
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ محمدابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی پیرامون بازگشت حمید سوریان به فدراسیون اظهار داشت: مشکلی بین حمید سوریان و علیرضا دبیر نیست؛ تنها مشکلات مالی است که سوریان مطرح کرد و گفته با توجه به مشغلههایی که دارم، شاید نتوانم مانند گذشته در سمت نایب رئیس کار خودم را دنبال کنم. به نظرم باید صبور باشیم و کمی زمان در اختیار سوریان قرار دهیم تا بتواند از مشکلات خود کم کند و بار دیگر به فدراسیون کشتی بیاید و به کار خود ادامه دهد.
,وی همچنین در گفتوگو با رادیو تهران عنوان داشت: سوریان نابغه کشتی ایران است و حضور او برای کشتی لازم و مفید است. او حتی بعد از استعفای خود هم به فدراسیون آمده که این موضوع استعفا و نبود او را منتفی کرده. ما منتظر حمید سوریان هستیم؛ مشکلاتش که کمتر شود حتما به فدراسیون کشتی برمیگردد. فدراسیون هم استعفای او را نپذیرفته و دوست داریم هرچه زودتر سوریان به فدراسیون برگردد تا کشتی از حضور او استفاده کند.
,بیشتر بخوانید؛
, بیشتر بخوانید؛, , تأکید مجدد ژنرال ۷ ستاره بر استعفا از فدراسیون کشتی/ سوریان: ترجیح میدهم دیگر در کشتی نباشم, تأکید مجدد ژنرال ۷ ستاره بر استعفا از فدراسیون کشتی/ سوریان: ترجیح میدهم دیگر در کشتی نباشم,
ارسال دیدگاه