اخبار داغ

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی:

۳هزار میلیارد تومان برای توسعه بندر شهید بهشتی چابهار هزینه شد

۳هزار میلیارد تومان برای توسعه بندر شهید بهشتی چابهار هزینه شد
فتحی گفت: در طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار بیش‌از سه هزار و ۳۰۰میلیارد تومان هزینه شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، علی فتحی، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی در بازدید از طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار با بیان اینکه توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، چشم انداز دولت در سواحل مکران است، بیان کرد: هم‌اینک چابهار بندری بدون محدودیت در پذیرش کالا و سایز کشتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی با اشاره به هزینه سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، افزود: از آنجایی که بندر شهید بهشتی چابهار یک کریدور جهانی و مرکز طلایی برای ترانزیت کالاست که به آب‌های آزاد و به بازارهای جهانی راه دارد جا دارد که زیرساخت‌های آن هرچه زودتر فراهم و از ظرفیت این بندر برای واردات و صادرات کالا بیش از پیش بهره برداری شود.
,
 
,
مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز گفت: در هفت ماه نخست سال جاری در اسکله بندر شهید بهشتی چابهار، ۸۳ فروند کشتی بزرگ حامل کالاهای نفتی و کالای اساسی، پهلوگیری کرده‌اند که با تخلیه و بارگیری این کشتی‌ها، ظرفیت تخلیه و بارگیری به بیش از ۲.۵ میلیون تن رسیده است.
,
 
,
قاسم عسکری نسب خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش‌از ۴۰۰ هزار تن کالای فله از بندر شهید بهشتی چابهار صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه، با رشد ۸۰ درصدی صادرات کالا همراه بوده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه