logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:

راهبرد دشمن در سوریه سازی ایران شکست خورد/ درگیر جنگ جهانی رسانه‌ای هستیم

راهبرد دشمن در سوریه سازی ایران شکست خورد/ درگیر جنگ جهانی رسانه‌ای هستیم
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه درگیر جنگ جهانی رسانه‌ای هستیم، گفت: راهبرد دشمن در سوریه سازی ایران شکست خورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا جلالی ظهر امروز در جمع مدیران آذربایجان شرقی با بیان اینکه در سال‌های اخیر شاهد تغییر شکل و ماهیت تهدیدات هستیم، اظهار داشت: در واقع پس از رویداد‌هایی مانند ساقط کردن هواپیمای جاسوسی فوق پیشرفته آمریکا از سوی ایران و مشاهده قدرت بازدارندگی و اراده پاسخ دادن به اقدامات نظامی دشمن، رویکرد تهدیدات علیه کشور ما عوض شد.

وی توضیح داد: در این راهبرد جدید که تهدیدات مادون جنگ و تا مرز تقابل نظامی است، دشمن تمام نقاط قوت خود را علیه نقاط ضعف ما در قالب یک نبرد هیبریدی و چند لایه به کار گرفته است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، غائله اخیر را نمونه‌ای از الگوی جدید تقابل دشمن دانست که در آن دشمن با استفاده از زمینه ایجاد شده در فضای مجازی خارج پایه که در دولت قبل فراهم شد، اهداف خود را با تاثیرگذاری بر افکار عمومی و عملیات رسانه‌ای در فضای مجازی برنامه ریزی کرده است.

شدیدترین عملیات رسانه‌ای علیه ملت ایران

وی با بیان اینکه شاهد شدیدترین عملیات رسانه‌ای علیه ملت ایران با حمله به منافع ملی و عبور از همه قوانین بین المللی هستیم، تصریح کرد: راه اندازی جنگ روایت‌ها از طریق پمپاژ اخبار دروغ، غلط، منفی و ناامید کننده با هدف قرار دادن مردم روبه‌روی حاکمیت بخشی از این توطئه شوم است.

سردار جلالی با بیان اینکه با تدابیر و روشنگری‌های مقام معظم رهبری و هوشیار مردم در انتهای این فتنه و شکست کامل دشمن در دستیابی به اهداف پلیدش هستیم، خاطرنشان کرد: هوشیاری حافظان امنیت نسبت به راهبرد کشته سازی دشمن و تفرقه افکنی بین اقوام مختلف، سبب شد تا راهبرد دشمن در سوریه سازی ایران با شکست روبه‌رو شود. پلیس و بسیج شهید داد، اما در زمین دشمن بازی نکند.

ارتقای دفاع سایبری در زیرساخت‌های استانی یک ضرورت است

سردار جلالی با بیان اینکه در کنار توطئه دشمن در برهم زدن نظم و آرامش جامعه، در ماه‌های اخیر شاهد شدیدترین حملات سایبری علیه زیرساخت‌های خدمات رسان کشور با هدف قطع سرویس و ایجاد نارضایتی در جامعه بوده ایم تصریح کرد: تدابیری که از قبل برای مواجهه با تهدیدات سایبری اندیشیده شد، این اقدامات دشمن را ناکام گذاشت با این وجود انجام تمهیدات لازم برای ارتقای دفاع سایبری یک ضرورت است که باید در سطح استان‌ها به طور جدی دنبال شود.

سردار جلالی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از آسیب پذیری‌های سایبری به راحتی قابل برطرف شدن است، گفت: با برنامه‌ای که سازمان پدافند غیرعامل کشور تهیه و تدوین کرده است می‌توان در یک بازه دوماه بخش عمده‌ای از آسیب پذیری‌ها را برطرف کرد.

لزوم آموزش مدیران در حوزه سایبری

وی با بیان لزوم آموزش مدیران در حوزه سایبری تصریح کرد: مدیرانی که تداوم کارکرد دستگاه تحت مدیریت آنان وابسته به فضای سایبری است، باید سواد لازم امنیت و پدافند سایبری را کسب کنند تا از آن برای رفع آسیب پذیری‌های سایبری در برابر تهیدیدات بهره ببرند.

به گفته سردار جلالی، استان آذربایجان شرقی از ظرفیت‌های خوبی در حوزه آموزش‌های امنیت و پدافند سایبری برخوردار است و سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز آماده است تا در زمینه آموزش حوزه پدافند سایبری به مدیران در سطوح مختلف به نقش آفرینی بپردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
, شدیدترین عملیات رسانه‌ای علیه ملت ایران,
,
,
,
,
,
, ارتقای دفاع سایبری در زیرساخت‌های استانی یک ضرورت است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه