گزینه نوروزی شبکه سه؛
نوروز و رمضان با جشن سربرون دیدنی می شود
سریال تاریخی و ملودرام «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی و تهیه کنندگی حسن نجاریان این روزها کارهای پسا تولید خود را انجام می دهد تا به عنوان سریال نوروزی و رمضانی شبکه سوم سیما به آنتن برسد.
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی دو دهه است که تعطیلات نوروز و ماه رمضان به عنوان باکس های طلایی تلویزیون به شمار می روند و مدیران رسانه ملی برای این دو تاریخ، سریال ها و برنامه های ویژه ای تدارک می بینند تا تماشاگران و بینندگان خود را حفظ کرده و آنها را به نحوی پای جعبه جادویی میخکوب کنند.
حالا نوروز 1402 با ماه رمضان یکی شده و قطعا یکی از تفریحات مردم نشستن پای برنامه ها و سریال های تلویزیون است و این فرصتی طلایی برای مدیران رسانه ملی است که از این روزها به بهترین نحو ممکن استفاده کنند و رضایت بینندگان تلویزیون را به دست آورند.
نوروز و رمضان با جشن سربرون دیدنی می شود
سریال تاریخی و ملودرام «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی و تهیه کنندگی حسن نجاریان این روزها کارهای پسا تولید خود را انجام می دهد تا به عنوان سریال نوروزی و رمضانی شبکه سوم سیما به آنتن برسد؛ ابتدا قرار بود این سریال 45 قسمتی اواخر شهریور ماه پخش خود را آغاز کند اما ماجرای جلوه های ویژه این سریال و حجم بالای ویژوآل افکت های این کار تاریخی باعث شد تا آخرین ساخته مجتبی راعی با اندکی تاخیر به پخش برسد.
در مرحله بعد اعلام شد که این سریال الف ویژه بعد از بازی های جام جهانی به آنتن می رسد که این بار نیز این وعده عملی نشد تا «جشن سربرون» که دو سه سالی تولید آن طول کشیده، گزینه نهایی نوروز و رمضان شبکه سوم سیما باشد.
در این سریال که به اتفاقات پیش از مشروطه اشاره دارد، به بهانه دعوای دو ایل در استان فارس برگ هایی از تاریخ ورق می خورد: «بهادر کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه سرخو رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینهها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر، جهان پسند میآید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت میکند. زخمهای کهنه سرباز میکنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت میکنند. درگیری ابعاد بزرگتری مییابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز میکند.»
حسین محجوب، محمود پاکنیت، لاله اسکندری ، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی، نادر فلاح و بیوکمیرزایی از بازیگران شناخته شده این مجموعه تلویزیونیاند.
«جشن سربرون» به تهیهکنندگی حسن نجاریان و کارگردانی مجتبی راعی در ۴۵ قسمت ساخته شده اما اختصاص کنداکتور نوروز و رمضان به سریال به کوتاهتر شدن زمان هر قسمت و افزایش تعداد آنها به ۵۸ قسمت منجر شده است. نام «جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان است. به این صورت که در میان عشایر زمانی که بافت یک قالی نفیس به پایان میرسد و میخواهند آن را از دار جدا کنند، روز بسیار مبارکی است که آن را جشن میگیرند. بنابراین وقتی سر قالی را که به دار آویزان شده میبرند و قالی آزاد میشود، جشنی با عنوان جشن سربرون برگزار میشود و در واقع دلیل نامگذاری این سریال میتواند کنایهای از قهرمانان داستان در این مجموعه تلویزیونی تاریخی باشد.
اما مجتبی راعی کارگردان این سریال، معمولا گزیده کار بوده و کارنامه بلندبالایی در سینما و تلویزیون ندارد؛ او پیش از این سریال، فیلم سینمایی «ترنج» را ده سال پیش کارگردانی کرده و فیلم سینمایی «عصر روز دهم» با بازی هانیه توسلی از کارهای شاخص اوست که از تلویزیون نیز پخش شده است.
بیشتر بخوانید:
ماجراهای جدید نورالدین خانزاده در نوروز/ «نون خ» به فصل چهارم رسید
وضعیت کاملا زرد آقای قاضی/ سریال ها به موقع به آنتن می رسند؟!
ارسال دیدگاه