logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهرستان سراب:

گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست

گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست
امام جمعه سراب بیان داشت: فتنه گران به زباله دان تاریخ سپرده شدند و اظهار نظرهای حمایت جویانه اظهاراتی خام هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صدای سراب , حجت الاسلام والمسلمین اکرمی  با اشاره به فرارسید سالروز حماسه 9 دی, این حماسه را یکی از تاریخ ساز ترین اتفاقات در تاریخ اننقلاب عنوان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صدای سراب,

رئیس شورای فرهنگ عمومی سراب با بیان اینکه حافظه مردم هرگز فتنه‌گران را فراموش نخواهد کرد، یادآور شد: فتنه‌گران با اردوکشی خیابانی و ایجاد جار و جنجال شیرینی حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات را به کام مردم تلخ و فرصت‌های طلایی را از کشور سلب کردند.
حجت‌الاسلام اکرمی در پاسخ به سوالی درباره شنیده شدن زمزمه هایی در حمایت از فتنه گران با انتقاد از کسانی که درصدد تطهیر فتنه‌گران هستند، ابراز داشت: اعمال فتنه‌گران هرگز از حافظه مردم پاک نخواهد شد و مردم هوشیارتر از قبل اجازه تکرار موارد مشابه را نخواهند داد و گناه تطهیر کنندگان فتنه گران کمتر از خود فتنه گران نیست.

,
,

اکرمی در ادامه افزود: فتنه گران به زباله دان تاریخ سپرده شدند و اظهار نظرهای حمایت جویانه اظهاراتی خام هستند.

,

امام جمعه سراب در پایان ابراز داشت تنها حکم عادلانه برای فتنه گران اگر هزار بار زنده شوند و بمیرند بازهم اعدام است و اشد مجازات در مورد آنها باید اعمال شود.

,

انتهای پیام /ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه