اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

آخرین وضعیت نیمکت تیم ملی والیبال از زبان رئیس فدراسیون؛

داورزنی: تیم ملی والیبال 2 سال است که خوب بازی نمی کند/ مذاکره با برخی از گزینه ها را آغاز کرده ایم

داورزنی: تیم ملی والیبال 2 سال است که خوب بازی نمی کند/ مذاکره با برخی از گزینه ها را آغاز کرده ایم
رئیس فدراسیون والیبال گفت: اولویت ما برای استخدام سرمربی جدید، این است که کاملاً آزاد بوده و درگیر تیم دیگری نباشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال در ارزیابی خود از مسابقات انتخابی المپیک و بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: شهد و شیرینی قهرمانی‌های رده سنی پایه با نتایجی که تیم ملی بزرگسالان در مسابقات انتخابی المپیک کسب کرد از بین نمی‌رود بلکه در سایه این ناکامی محو کمرنگ می‌شود.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: بعد از المپیک 2020 توکیو، خواست جامعه والیبال این بود که مثل تیم‌های پایه تیم ملی بزرگسالان نیز با کادر فنی ایرانی به کار ادامه دهد. از همان ابتدا، نظرات متفاوتی مطرح بود ولی در حال حاضر، مربی داخلی و خارجی مطرح نیست. برای مثال لهستان به عنوان یکی از کشورهای صاحب والیبال، مربی خارجی دارد.

داورزنی گفت: با تیمی که تغییر نسل داده بود، در 2 دوره لیگ ملت‌ها و یک دوره مسابقات قهرمانی جهان شرکت کردیم تا فرصتی به جوان‌ها داده باشیم. بازی‌های آسیایی از جهت کسب مدال طلا برای کاروان ایران اهمیت زیادی داشت و به خاطر معافیت سربازی برای بازیکنان جوان، مهم بود. 5 دیدار ایران در بازی‌های آسیایی برای تیم ملی، بازی‌هایی تدارکاتی برای مسابقات انتخابی المپیک بود. نظر کادر فنی در آن مقطع، حضور تیم ملی ایران با یک ترکیب در هر 2 تورنمنت بود چون بازی‌های آسیایی را خیلی پرفشار نمی‌دیدند.

او تصریح کرد:‌ شرایط روحی روانی و کیفیت تیم ملی در مسابقات انتخابی المپیک، خوب نبود. مردم شاید انتطار باخت به ایتالیا و برزیل را داشتند ولی اینکه تیم ملی،‌ خوب بازی نکند، مسئله دیگری است. نکته آزاردهنده این بود که انتظارات مردم از نوع بازی تیم ملی برآورده نشد. تیم ملی 2 سالی است که خوب بازی نمی‌کند ولی از ما انتظار می‌رفت در حالی که از مربیان خارجی حمایت کرده‌ایم،  از مربی داخلی هم حمایت کنیم و به او فرصت دهیم. این موضوع را هم در نظر داشته باشید که لیگ ملت‌های 2023، یکی از بدترین مسابقات ما از لحاظ صدور ویزا بود.

داورزنی ادامه داد: بعد از آخرین بازی از مردم عذرخواهی و شروع به بازنگری شرایط تیم ملی کردم. جلسات مختلفی را با کارشناسان و اعضای هیئت رئیسه پیش رو داریم تا به جمع‌بندی برسیم. شرایط حضور ما در المپیک سخت شده اما غیرممکن نیست. باید از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده و کرد و نتایج خوبی در لیگ ملت‌های 2024 گرفت. مذاکراتی را با برخی گزینه‌ها آغاز کرده‌ایم. با استخدام سرمربی برای 5 یا 6 ماه موافق نیستم و نیاز به برنامه چهار پنج ساله داریم تا از ظرفیت تیم جوانان هم استفاده کنیم. باید شرایطی ایجاد کنیم تا مردم از نوع بازی تیم ملی حتی اگر می‌بازد لذت ببرند. باخت برای همه تیم‌هاست و حتی قهرمان المپیک هم می‌بازد. مردم از شیوه بازی تیم ایران عصبانی شدند.

رئیس فدراسیون والیبال در پایان گفت: اولویت ما برای استخدام کادر فنی، این است که کاملاً آزاد بوده و درگیر تیم دیگری نباشد. علاوه بر این مربی جدید باید به تیم اعتماد به نفس بدهد و برخی مربیان داخلی هم در کنار او رشد کنند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه