logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صحبتهای سرمربی آلومینیوم پس از شکست تیمش برابر استقلال؛

حسینی: وقتی از موقعیتها استفاده نکنید، تنبیه می شوید/ گل بچگانه خوردیم

حسینی: وقتی از موقعیتها استفاده نکنید، تنبیه می شوید/ گل بچگانه خوردیم
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم گفت: حداقل حق ما در دیدار مقابل استقلال یک امتیاز بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی حسینی سرمربی آلومینیوم پس از شکست یک بر صفر تیمش در خانه استقلال اظهار داشت: بازی بدی نبود. ما استقلال را خیلی خوب آنالیز کرده، راه‌های نفوذشان را بسته و فضای پشت مهاجمان این تیم را کاملاً پوشش داده بودیم. بازیکنان ما خیلی بازی منظم و بابرنامه‌ای انجام دادند و با توجه به اینکه می‌دانستیم استقلالی‌ها کاشته‌زن‌های خوبی دارند، ولی متأسفانه روی یک غفلت و ضربه کرنر گلی بچگانه خوردیم و در ادامه کار هم روند بازی طوری بود که توانستیم خودمان را جمع و جور کنیم و بازی پایاپایی داشتیم.
وی ادامه داد: فشار خوبی روی تیم خوب استقلال آوردیم. متأسفانه بازیکن‌مان یک موقعیت خوب داشت و نمی‌دانم چطور آن توپ گل نشد. این  خیلی سنگین است برای من. قانون فوتبال است و وقتی گل بد بخورید و موقعیت‌ها را گل نکنید، تنبیه‌ می‌شوید. شکل بازی ما مقابل استقلال و تماشاگرانش یک بازی خوب بود، حداقل امتیاز را که مستحقش هم بودیم، اما به دست نیاوردیم، به استقلال تبریک می‌گویم.
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم در پاسخ به این سؤال که با توجه به رویارویی با استقلال و پرسپولیس آیا شاگردان نکونام را در بازی امروز در قواره‌های یک قهرمان دیده یا خیر، عنوان کرد: من نمی‌توانم درباره تیم حریف صحبت کنم. اگر خواستید بیایید بنشینیم و آنالیز کنیم، ولی در جمع و کنفرانس چنین اجازه‌ای ندارم درباره استقلال صحبت کنم. هر دو تیم از قدیم قطب‌های فوتبال ایران هستند و مدعی صدرنشینی و قهرمانی.
حسینی درباره اعتراضش روی صحنه‌ای که بازیکن استقلال توپ را با دست زد، تصریح کرد: به ما دستور اکید دادند که درباره داوری صحبت نکنیم، هم جریمه مالی می‌کنند و هم محروم. داور خیلی زحمتکش و خوب بود، اما چون بازیکن حریف بلند شد و اسپک زد من تعجب کردم که چرا اخطار نداد. فوتبال بازی با پاست، یک زمانی توپ ناخودآگاه به دست می‌خورد که فقط جریمه دارد، اما وقتی اسپک بزنید، جریمه اخطار هم دارد. داور تصمیمش را گرفت و ما هم نمی‌توانیم صحبت کنیم. فقط به تیم داوری خسته نباشید می‌گوییم.
وی در پاسخ به این پرسش که در بازی با استقلال دلیل خاصی داشت که اکثر بازیکنان باتجربه تیمش در شروع بازی روی نیمکت بودند، خاطر نشان کرد: دلیل خاصی نداشت. تیم ما با همین ترکیب بازی قبلی را برده بود. تیم ما یک دست است و به همه بچه‌ها شانس بازی داده می‌شود و هر کس شرایط بهتری داشته باشد بازی می‌کند.
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم در واکنش به اشتباه دروازه‌بان 19 ساله تیمش روی گل استقلال گفت: نقطه قوت استقلال ضربات ایستگاهی بود. این تیم مقابل هوادار، ملوان و ... روی ضربات ایستگاهی زیاد به گل رسید. ما دنبال مقصر نیستیم. دو دروازه‌بان ما شایسته هستند و به فراخور تمرینات‌شان از این دو بازیکن خوب استفاده می‌کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه