logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حذف ۱۲ جودوکا ایران؛

جودو نوجوانان و جوانان قهرمانی آسیا| پایان کار تیم ایران با نقره محبی

جودو نوجوانان و جوانان قهرمانی آسیا| پایان کار تیم ایران با نقره محبی
تیم‌های جودوی پسر و دختر ایران با کسب تنها یک مدال به کار خود در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا پایان دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پایان رقابت‌های جودوی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در تاشکند ازبکستان، ابوالفضل محبی در وزن ۹۰- کیلوگرم صاحب مدال نقره شد اما ۶ نماینده دیگر ایران از دور مسابقات کنار رفتند تا تعداد حذفی های ایران در این مسابقات به ۱۲ نفر برسد.
ابوالفضل محبی در وزن ۹۰- کیلوگرم ابتدا آناند از مغولستان را با ضربه فنی از پیش رو برداشت و سپس «محمد المالکی» از عربستان را از پیش رو برداشت. وی سپس در مرحله نیمه نهایی یرونلانیف از قزاقستان را شکست داد و راهی فینال شد اما در دیدار نهایی برابر «ماخکاموف از ازبکستان شکست خورد و به مدال نقره رسید تا تنها مدال آور تیم های ملی جودوی نوجوانان ایران در این مسابقات باشد.
در همین وزن حافظ ایزانلو در مبارزه نخست برابر «علیف» از تاجیکستان با ضرفه فنی پیروز شد اما در ادامه برابر «پولتاشف» از کشور میزبان شکیت خورد و به شانس مجدد رفت. وی در این مرحله در دو مبارزه متوالی «کومار» از هند و «شائو وی» از چین تایپه را از پیش رو برداشت و راهی دیدار رده بندی شد اما در دیدار رده بندی مقابل یرونلانیف از قزاقستان شکست خورد و ار رسیدن به مدال بازماند.
 در وزن ۹۰+ کیلوگرم نیز ایران دو نماینده داشت. محمد مهدی مظلوم در مبارزه نخست مقابل یونگ وو از کره جنوبی شکست خورد و به شانس مجدد رفت. وی در این مرحله ابتدا «ژانگ» از چین تایپه و سپس «شاه میر خدری» از تاجیکستان را شکست داد و به دیدار رده‌بندی رفت اما او نیز در رده بندی مقابل یرژانولیف از قزاقستان شکست خورد و از رسیدن به مدال بازماند.
 علیرضا نیک سرشت دیگر جودوکار ایران در این وزن در اولین مبارزه نتیجه را به «تاباروف» از تاجیکستان واگذار کرد و حذف شد.
حامد نور محمدی در وزن ۷۳- کیلوگرم در همان دور نخست به «کیم یونگ مین» از کره جنوبی باخت و حذف شد. پویا علیجانی هم در در وزن ۸۱- کیلوگرم به «نورف» از تاجیکستان نتیجه را واگذار کرد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
در گروه دختران و در وزن ۵۷- کیلوگرم نیز سمیرا خاک خواه در مبارزه نخست برابر «عبدیسالووا» از ترکمنستان به برتری رسید اما در مبارزه دوم نتیجه را به «ژول دوشیووا» از قرقیزستان واگذار کرد و به شانس مجدد رفت اما در این مرحله نیز برابر «اینکیجن» از مغولستان شکست خورد و حذف شد.
مهشید صفری نیز در وزن ۶۳- کیلوگرم در دو مبارزه متوالی به «یانگ جیون» از کره جنوبی و «ژیبک» از قزاقستان باخت و حذف شد.
در روز نخست این رقابت‌ها نیز هر ۶ جودوکار ایران از دور مسابقات کنار رفتند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه