اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی:

تاخیر در راه اندازی ابزار های تامین مالی غیر تورمی نظیر برات الکترونیک اشتباه است

تاخیر در راه اندازی ابزار های تامین مالی غیر تورمی نظیر برات الکترونیک اشتباه است
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره برات الکترونیک اظهار کرد: برات الکترونیک در زمره اسناد تجاری محسوب می‌شود که سال‌ها وجود داشت ولی بنا به دلایلی خیلی مورد استفاده قرار نگرفت که واقعاً هم تصمیم اشتباهی بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا فولادگر، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره برات الکترونیک اظهار کرد: برات الکترونیک در زمره اسناد تجاری محسوب می‌شود که سال‌ها وجود داشت ولی بنا به دلایلی خیلی مورد استفاده قرار نگرفت که واقعاً هم تصمیم اشتباهی بود؛ زیرا استفاده از این نوع اسناد مزایای بسیاری به دنبال دارد که اگر فهم درستی از مزایای آن وجود داشت از سال‌ها قبل وارد چرخه زنجیره تأمین مالی کشور می‌شد.

 

وی افزود: در طی سال‌های گذشته به جای اینکه از برات الکترونیک استفاده شود، اسناد مالی مانند چک مورد توجه قرار گرفتند. به طور کلی برات چه از نوع فیزیکی و چه از نوع مجازی بهتر از چک و سفته در حوزه معاملات اعتباری به حساب می‌آید، چون فرآیندهای تأمین مالی را تسهیل می‌کند و در پرداخت دیون عملکرد بهتری دارد و اگر الکترونیک هم باشد که قطعاً سهل‌الوصول‌تر و دسترسی و نظارت بر آن بهتر خواهد بود.

 

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برات الکترونیک به نفع توسعه تجارت الکترونیک است و در امر تجارت و تولید تسهیل‌گری می‌کند و لذا باید نسبت به فراگیری آن بیش از پیش اهتمام وجود داشته باشد.

 

فولادگر با بیان اینکه به باور من اقدام بانک مرکزی در راه‌اندازی و توسعه و فراگیری برات الکترونیک اقدامی خوب و شایسته‌ای است و باید با جدیت بیشتری نسبت به آن ورود شود، گفت: تولیدکننده و واردکننده و یا صادرکننده به دنبال این هستند که وظایفشان را به نحو مطلوب و با کمترین پیچیدگی انجام دهند و لذا در همین راستا هرچقدر زنجیره تأمین مالی کشور همگام با آنها و ساده باشد و از پیچیدگی‌هایش کاسته شود به همان اندازه تجارت و تولید تقویت خواهند شد به ویژه اینکه در سال جاری و با شعاری که برای آن انتخاب شده باید این موضوع مهم را بیش از قبل مدنظر قرار داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه