اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

هانی زاده در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

تلاش رژیم صهیونیستی برای تخریب روند مذاکرات/ اتهام زنی های تازه فضاسازی علیه ایران است

تلاش رژیم صهیونیستی برای تخریب روند مذاکرات/ اتهام زنی های تازه فضاسازی علیه ایران است
کارشناس مسائل بین المللی گفت: رژیم صهیونیستی در قبال هر اقدامی که به دنبال کاهش فشارهای بین المللی علیه ایران باشد دست به فضاسازی و اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی ایران می کند.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اتهامات واهی رژیم صهیونیستی و‌ ایالات متحده به ایران در خصوص دخالت در امور داخلی سوریه و ارسال سلاح به لبنان، گفت: در هر حرکت سیاسی ایران برای کاهش فشارهای منطقه ای و جهانی رژیم صهیونیستی برخی جریان سازی های سیاسی را علیه ایران انجام می دهد تا تلاش های ایران در این زمینه را مختل کند.

وی با بیان اینکه سه روز قبل آغاز گفتگوهای غیر مستقیم ایران و آمریکا نتانیاهو با وجود مخاطرات ناشی از دستگیری و حکم قضایی دادگاه لاهه راهی واشنگتن شد تا با ترامپ دیدار کند، ادامه داد: نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ترامپ خواست تا در جریان این گفتگوها کوچکترین امتیازی در باره مسائل هسته ای به ایران ندهد، اما در این دیدار ترامپ روی خوش به نتانیاهو نشان نداد و از وی خواست تا در هر مذاکره بین ایران و آمریکا دخالت نکند.

هانی زاده با اشاره به اینکه تلاش های نتانیاهو در این زمینه شکست خورد، ادامه داد: همزمان با دور دوم گفتگوها در رم وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و همچنین رئیس موساد با ویتنام در پاریس دیدار کردند و از وی خواستند که هیچ امتیازی به ایران نداده و آنها را تحت فشار قرار دهد، اما ویتکاف از نمایندگان رژیم صهیونیستی خواست که در این باره دخالت نکنند.

این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به اینکه جریان سازی های رسانه ای رژیم صهیونیستی علیه مذاکرات آغاز شده ولی تاثیری در روند گفتگوها نخواهد داشت، تاکید کرد: اتهام زنی های دوباره صهیونیست ها علیه ایران در شرایطی صورت می گیرد که در طول ۱۸ ماه گذشته رژیم صهیونیستی بیش از ۶۰ هزار نفر از مردم بی گناه غزه را به شهادت رسانده و ده ها هزار نفر را مجروح کرده و تمام زیر ساخت های شهر غزه را نابود کرده است که باید از سوی جامعه جهانی محکوم شود.

هانی زاده با بیان اینکه فضاسازی های رژیم صهیونیستی به خاطر نقش ایران در منطقه است، گفت: صهیونیست ها تلاش می کنند ایران به حق خودش در حوزه مسائل هسته ای نرسیده و روند مذاکرات تخریب شود. 

وی با اشاره به اینکه چنین تلاش هایی محکوم به شکست است، گفت: رژیم صهیونیستی نخواهد توانست در روند مذاکرات مشکلاتی ایجاد کند زیرا ترامپ به صورت جدی دنبال به نتیجه رساندن مذاکرات است و برای همین به جای اعزام روبیو وزیر امور خارجه ایالات متحده، ویتکاف را مسئول مذاکره با ایران کرده است زیرا روبیو یهودی تبار بوده و وابستگی شدیدی به لابی صهیونیستی دارد.

هانی زاده خاطرنشان کرد: به نظر می رسد ترامپ شخصا به دنبال به نتیجه رساندن مذاکرات است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه