logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آخرین وضعیت تیم نوجوانان جودو درباره سرمربی؛

جناب‌زاده: اردن آخرین محک تیم جودوکاران نوجوانان پیش از رقابت‌های آسیایی است

جناب‌زاده: اردن آخرین محک تیم جودوکاران نوجوانان پیش از رقابت‌های آسیایی است
سرمربی تیم جودو نوجوانان گفت: کاپ آسیا اردن به‌عنوان آخرین میدان تدارکاتی پیش از مسابقات قهرمانی آسیا اندونزی و مسابقات آسیایی بحرین برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی فدراسیون جودو؛ محمد جناب‌زاده سرمربی تیم جودو نوجوانان درباره برنامه های پیش رو اظهار داشت: کاپ آسیا اردن آخرین مسابقات کاپ آزاد پیش از رقابت‌های جهانی و آسیایی است و این رقابت‌ها به‌عنوان محکی جدی برای ملی‌پوشان نوجوان محسوب می‌شود.

وی افزود: تیم جودو نوجوانان ایران با ترکیب کامل و حضور ۷ ورزشکار در اوزان ۵۰، ۵۵، ۶۰، ۶۶، ۷۳، ۸۱ و ۹۰ کیلوگرم در این مسابقات شرکت خواهد کرد. پوریا بناییان در وزن مثبت ۹۰ کیلوگرم نوجوانان به دلیل شرکت در مسابقات جهانی در این رویداد حضور نخواهد داشت اما تمرینات آماده‌سازی خود را در کشور آذربایجان و زیر نظر رشاد ممدف، سرمربی آذربایجانی تیم ملی بزرگسالان ایران پیگیری می‌کند و در حال آماده‌سازی برای حضور در رقابت‌های جهانی است.

سرمربی تیم جودو نوجوانان درخصوص سطح رقابت‌ها خاطرنشان کرد: در این دوره ۱۳ کشور با ۱۰۷ ورزشکار حضور دارند. برای نخستین بار، مسابقات کاپ آسیا در تقویم رسمی فدراسیون جهانی قرار گرفته و دارای امتیاز رنکینگ و سیدبندی است. همین موضوع باعث شده شرکت‌کنندگان بیشتری در این رویداد حضور داشته باشند. امیدوارم جودوکاران کشورمان بتوانند بهترین نتیجه را کسب کنند و برای مسابقات مهم‌تر آماده شوند.

جناب‌زاده درباره برنامه‌های پیش‌روی تیم نوجوانان نیز گفت: ملی‌پوشان کشورمان پس از حضور در اردن، در مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی اندونزی و مسابقات آسیایی بحرین نیز شرکت خواهند کرد. این رقابت‌ها با حضور نمایندگان تمامی کشورهای آسیایی و زیر نظر کمیته ملی المپیک برگزار می‌شود.

وی در پایان از حمایت‌های فدراسیون جودو قدردانی کرد و گفت: از همکاری فدراسیون که زمینه اعزام تیم به مسابقات را فراهم کرد تشکر می‌کنم و امیدوارم جودوکاران نوجوان کشورمان در این رویداد و مسابقات آتی بدرخشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه