اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

دیپلماسی فعال ایران در مجمع بین‌الملی IPC/ گسترش همکاری‌های پارالمپیکی با کشورهای عضو

دیپلماسی فعال ایران در مجمع بین‌الملی IPC/  گسترش همکاری‌های پارالمپیکی با کشورهای عضو
کنفرانس و مجمع عمومی و انتخاباتی کمیته بین‌المللی پارالمپیک طی روزهای دوم تا پنجم مهرماه به میزبانی سئول، پایتخت کره جنوبی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک،  غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک ایران و مشاور ویژه رئیس کمیته پارالمپیک آسیا، علاوه بر حضور در جلسات رسمی، نشست‌های جانبی متعددی با مسئولان ارشد ورزش پارالمپیک جهان برگزار کرد که دستاوردهای آن می‌تواند مسیر توسعه روابط و همکاری‌های ایران در حوزه ورزش پارالمپیک را هموار کند.

از جمله دیدارهای مهم، گفت‌وگوی کارگری با ماجد راشد رئیس کمیته پارالمپیک آسیا بود. در این نشست طرفین درباره گسترش همکاری‌های دوجانبه، از جمله مشارکت کمیته پارالمپیک آسیا در توسعه جنبش پارالمپیک میان ایرانیان مقیم امارات همزمان با برگزاری بازی‌های پاراآسیایی جوانان دبی، تبادل نظر کردند.

وی همچنین با طارق سوی دبیرکل پارالمپیک آسیا و خوزه کابو مسئول ارشد مشارکت اعضای IPC دیدار داشت. در این گفت‌وگوها، محوریت ایران به‌عنوان مرکز حمایت از کشورهای منطقه و غرب آسیا مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد کمیته بین‌المللی پارالمپیک پیشنهادات خود را در این زمینه به ایران ارائه کند.

ملاقات با مورات رئیس کمیته پارالمپیک ترکیه نیز از دیگر برنامه‌های مهم بود که در حاشیه مجمع عمومی IPC برگزار شد. در این دیدار، دو طرف بر تهیه پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری تأکید کردند. همچنین موضوع برگزاری اردوهای مشترک میان تیم‌های والیبال نشسته ایران و ترکیه، بهره‌مندی از ظرفیت مربیان شنای ترکیه و سایر همکاری‌های مشترک میان استان‌های مرزی دو کشور مطرح شد.

پس از لغو تعلیق عضویت روسیه در IPC، دکتر کارگری دیداری با پاول روسکف رئیس کمیته پارالمپیک روسیه داشت. در این نشست مقرر شد تفاهم‌نامه‌ای در راستای تقویت همکاری‌های ورزشی و علمی میان دو کشور تنظیم و پس از نهایی شدن به امضا برسد. تبادل تجربه در رشته‌های تخصصی دو کشور نیز از محورهای این گفت‌وگو بود.

 رئیس کمیته ملی پارالمپیک همچنین با یورگن شارپ رئیس سازمان جهانی پاراوالیبال دیدار کرد و درباره تیم ملی والیبال نشسته ایران و رویدادهای پیش رو به گفت‌وگو پرداخت.

در نخستین روز کنفرانس، دکتر کارگری در پنل تخصصی توسعه ورزش پارالمپیک با حضور روسای کمیته‌های ملی پارالمپیک پرو و تونس و نمایندگان فدراسیون جهانی تکواندو و سازمان World Ability Sport شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.

محوریت صحبت های کارگری در خصوص تاریخچه برگزاری روز ملی پارالمپیک در ایران، رویکرد کمیته ملی پارالمپیک در خصوص این روز، دستاوردهای حاصله از برگزاری ادوار مختلف روز ملی و هفته پارالمپیک و نیز برنامه های در نظر گرفته شده برای برگزاری روز ملی و هفته پارالمپیک سال جاری، بود.

همچنین وی در پایان پیشنهاد تعیین یک روز به نام "روز جهانی پارالمپیک" همانند "روز جهانی المپیک" را مطرح کرد.

نقطه عطف حضور رئیس کمیته ملی پارالمپیک ایران در مجمع، سخنرانی تأثیرگذار وی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و درخواست لغو عضویت این رژیم در IPC بود که با استقبال گسترده نمایندگان کشورهای مختلف روبه‌رو شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه