logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افتتاح رسمی سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان در اصفهان

افتتاح رسمی سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان در اصفهان
سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شامگاه جمعه با حضور یکهزار و ۵۰۰ داور کودک و نوجوان در سالن اجلاس سران اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آیین افتتاح سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان شامگاه جمعه ۱۲ مهرماه برگزار شد.

این جشنواره امسال با شعار «هر کودک و نوجوان اصفهانی یک هنرمند» آغاز به کار کرد.

در این رویداد که تا ۱۶ مهر ادامه دارد، برای نخستین‌بار کارگاه‌های تخصصی فیلم‌سازی ویژه نوجوانان با حضور هنرمندان سرشناس و پیشکسوتان سینما برگزار خواهد شد. همچنین یکهزار و ۵۰۰ داور کودک و نوجوان و ۵۰ خبرنگار نوجوان در فرآیند داوری و پوشش خبری جشنواره مشارکت دارند.

فیلم‌های حاضر در جشنواره در سینماهای چهارباغ و ساحل اصفهان اکران می‌شوند و سینماهای سیار نیز امکان نمایش آثار را در مناطق مختلف شهر به‌ویژه محلات محروم فراهم می‌کنند.

علاوه بر این، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، هنری و نمایشی در فضاهای عمومی از جمله شهر رویاها، گذر فرهنگی چهارباغ و خیابان شیخ بهایی اجرا خواهد شد.

ویژه‌برنامه‌های جشنواره برای گروه‌های خاص همچون کودکان کار، بیماران، کودکان اوتیسم و دارای معلولیت نیز با همکاری سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها طراحی شده است.

بسیاری از این برنامه‌ها به‌صورت رایگان در اختیار خانواده‌ها قرار می‌گیرد تا مشارکت عمومی در جشنواره تقویت شود.

سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان، تحقق رویاهای کودکانه بر پرده نقش جهان

معاون فرهنگی شهردار اصفهان در آیین افتتاح سی‌ و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان با بیان اینکه «هر کودک و نوجوان اصفهانی یک هنرمند است»، گفت: این جشنواره فرصتی برای عملی کردن رویاهای کودکانه و هدیه دادن دستاوردهای هنری نسل نوجوان در عرصه فیلم، تئاتر، موسیقی، خط و نقاشی به ایران و جهان است.

کمال حیدری با اشاره به اینکه نوجوانان امروز سرمایه‌های آینده کشور هستند، افزود: لازم است خدمات و برنامه‌ها برای این نسل به‌گونه‌ای تعریف شود که مسیر رشد و خلاقیت آنها روشن‌تر گردد. به همین منظور تلاش شده است تا قدم به قدم زمینه‌های بروز و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان فراهم شود.

حیدری گفت: در کنار برنامه‌های اصلی جشنواره، ۳۷۰ برنامه متنوع در مناطق مختلف شهر اصفهان طراحی و اجرا خواهد شد تا نوجوانان بتوانند با انرژی و انگیزه در عرصه‌های فرهنگی و هنری حضور یابند.

وی تأکید کرد: جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان به‌عنوان بخشی از هویت فرهنگی این شهر، می‌کوشد نوجوانان را در مسیر شکوفایی در حوزه‌های مختلف هنری از جمله فیلم، تئاتر، موسیقی، خط و نقاشی همراهی کند.

 

وی گفت: امیدواریم این رویداد هنری گامی مؤثر برای تعالی هنر و فرهنگ ایران باشد.

حیدری خاطرنشان کرد: هرچند در این جشنواره در کنار کودکان و نوجوانان ایران زمین سرشار از شادی هستیم اما غم کودکان غزه و همه کودکان مظلوم جهان در دل‌هایمان باقی است، ما به یاد شهدای کودک و نوجوان، به همه کودکان جهان ادای احترام می‌کنیم.
سینمای کودک پناهگاهی برای بازآفرینی رویاها و انسانیت است

دبیر سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان نیز در آیین افتتاح این رویداد در اصفهان گفت: سینمای کودک ایران با تکیه بر فرهنگ ایرانی ظرفیت جهانی دارد و می‌تواند پناهگاهی برای پرورش رویاها و انسانیت باشد.

حامد جعفری با اشاره به جایگاه ویژه اصفهان گفت: امشب در شهری گرد هم آمده‌ایم که خود چون پرده‌ای عظیم از هنر و تاریخ است و چه شعاری زیباتر از «رویاهای کودکانه بر پرده نقش‌جهان» می‌تواند جایگاه این جشنواره را معرفی کند.

وی با بر اهمیت سینمای کودک تاکید کردو افزود: سینمای کودک شاید ساده به نظر برسد اما در حقیقت یکی از دشوارترین گونه‌های هنری است.

جعفری تصریح کرد: فیلم‌ساز این حوزه باید جهانی خلق کند که هم سرگرم‌کننده باشد و هم آموزنده و خیال‌انگیز، سینمای کودک باید چشم‌ها را بنوازد و همزمان قلب و ذهن کودکان را پرورش دهد و این مهم دقت ویژه در روایت، طراحی شخصیت‌ها، ریتم داستان و حتی انتخاب رنگ و موسیقی می‌طلبد.

وی با اشاره به جایگاه مخاطب کودک ادامه داد: کودکان نخستین و قدیمی‌ترین تماشاگران سینما هستند و آنان هیچ تصنعی را نمی‌پذیرند و تنها با زبان صداقت می‌توان با آن‌ها سخن گفت، همین ویژگی کار فیلم‌ساز کودک را در عین سادگی دشوار و ممتنع می‌کند.

دبیر سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک ونوجوان درباره ویژگی‌های سینمای کودک ایران اظهار کرد: سینمای کودک ایران یک امتیاز برجسته دارد و آن تکیه بر فرهنگ ایرانی است، تجربه چهار دهه گذشته نشان داده همین ارزش‌ها به سینمای ما توانایی داده‌اند تا به زبان جهانی سخن بگوید.

وی اضافه کرد: مفاهیمی چون تعلق به خانواده، عشق به سرزمین، پایداری و امید، ریشه در فرهنگ ما دارند و برای همه کودکان جهان قابل‌فهم هستند.

جعفری یادآور شد: در روزگاری که کودکان بیش از هر زمان دیگری در معرض بمباران تصویری و محتوایی قرار گرفته‌اند، سینمای کودک ایران می‌تواند پناهگاهی برای بازآفرینی رویاها و انسانیت باشد.

وی تأکید کرد: این ویژگی‌ها نه محدودیت، بلکه بزرگ‌ترین مزیت رقابتی ما هستند و حضور جهانی سینمای کودک ایران در گرو وفاداری به این الزامات و تبدیل آن‌ها به روایت‌های خلاقانه و معاصر است.

وی گفت: رویاهای کودکانه سرمایه‌های آینده‌اند و پرده سینما جایی است که این رویاها تجلی می‌یابند و امیدوارم جشنواره سی‌وهفتم گامی مؤثر برای نقش‌بستن زیباترین رویاهای کودکانه سرزمین‌مان باشد.

 

سی وهفتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک ونوجوان امسال با شعار «هر کودک و نوجوان اصفهانی یک هنرمند» شامگاه جمعه با حضور مسئولان و جمعی از داوران کودک و نوجوان در سالن اجلاس اصفهان آغاز شد.

این رویداد امسال با ۳۷۰ برنامه فرهنگی و هنری در سطح شهر و در محلات پانزده‌گانه اصفهان از ۱۲ تا ۱۶ مهر برگزار می‌شود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه