logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بازدید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ از نمایشگاه بین‌المللی پژوهش و فناوری

بازدید معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ از نمایشگاه بین‌المللی پژوهش و فناوری
معاون رسانه‌ای وزیر فرهنگ از بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی پژوهش، فناوری و فن‌بازار بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این رویداد که صبح دیروز ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد، دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، تازه‌ترین دستاوردها و توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته‌اند.

پژوهشگران کشورمان در حوزه‌های مختلف از رشته‌های مهندسی، کشاورزی، فناوری پزشکی تا علوم اجتماعی جدیدترین تولیدات بومی خود را در این رویداد عرضه کرده‌اند.

محمدرضا نوروزپور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ در این نمایشگاه با جدیدترین دستاوردهای علمی پژوهشگران نخبه و جوان کشور آشنا شد.

معاون وزیر فرهنگ ضمن گفت و گو با پژوهشگران و مدیران دانشگاهی و علمی حاضر در این رویداد ضمن تاکید بر ضرورت بازنمایی پیشرفت‌های علمی پژوهشگران در حوزه رسانه‌، این موضوع را عاملی در بازنمایی صحیح از ایران امروز و «روایت ایران» در فضای بین‌المللی خواند.

وی با تاکید بر بهره‌گیری از فضای مجازی در نمایش دستاوردهای ایرانی، در خصوص برگزاری تورهای رسانه‌ای برای معرفی دستاوردهای علمی قول همکاری و مساعدت داد.

بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی پژوهش، فناوری و فن‌بازار از ۲۲ تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا بوده و همه‌روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه‌مندان حوزه علم و فناوری است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه