اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بازسازی تالار هنر در دست انجام است؛ آمادگی میزبانی از اردیبهشت

بازسازی تالار هنر در دست انجام است؛ آمادگی میزبانی از اردیبهشت
مدیر تالار هنر گفت: بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده این مکان تئاتری بر اثر تهاجم صهیونی‌آمریکایی در دست انجام است و در صورت ایجاد شرایط مناسب آمادگی میزبانی از اجراها از اردیبهشت وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر مشهدی‌عباس مدیر تالار هنر درباره وضعیت بازسازی این مجموعه تئاتری که در ایام جنگ رمضان بر اثر تهاجم صهیونی‌آمریکایی آسیب دیده بود، گفت: بعد از آسیبی که به تالار هنر وارد شده بود، بخشی از شیشه‌های شکسته‌شده تعویض شد و تعویض بخش دیگری از شیشه‌ها به همراه ترمیم بخش مبلمان تالار هنر نیز در دست انجام است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی ما تخریب پست برق منطقه بود که با همکاری دوستان معاونت هنری وزارت ارشاد و اداره برق منطقه برطرف شد.

مشهدی‌عباس اظهار کرد: این هفته فضاهای داخلی هم ترمیم می‌شود و فعالیت‌های تالار هنر را آغاز می‌کنیم.

مدیر تالار هنر درباره برنامه‌ریزی مدنظر برای از سرگیری اجراهای تئاتر کودک و نوجوان در این مجموعه، یادآور شد: گروه‌هایی تمایل به فعالیت داشتند ولی از آنجایی که مخاطبان ما کودک و نوجوان هستند، خانواده‌ها در شرایط جنگی تمایلی به حضور در مجموعه را نداشتند. در این ایام ما در فعالیت فرهنگی و هنری تدارک دیده‌شده در مقابل مجموعه تئاتر شهر همکاری کردیم.

وی تأکید کرد: همه چیز منوط به شرایط و ثبات اجتماعی است. اگر شرایط فراهم شود آمادگی این را داریم که از اول اردیبهشت میزبان اجراهای تئاتری باشیم. اثری با محتوای دفاع از میهن و شخصیت رئیسعلی دلواری نیز آمادگی اجرا را دارد.

مشهدی‌عباس در پایان سخنان خود گفت: شاید الان همه سر کار بروند ولی برای ما که با کودکان و نوجوانان سر و کار داریم باید شرایط برای حضور این گروه‌های سنی فراهم شود. اگر فعالیت مدارس و مراکز مرتبط با کودکان و نوجوانان از سر گرفته شود فعالیت مجدد ما هم راحت‌تر می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه