سیاست دولت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها/اهتمام دولت در خدمت به جامعه ایثارگری

سیاست دولت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها/اهتمام دولت در خدمت به جامعه ایثارگری
در نشست مشترک معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با استاندار اردبیل، مهم‌ترین مسائل و مطالبات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سید احمد موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با تأکید بر سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری اظهار کرد: سیاست دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، بر تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌هاست و این رویکرد به عنوان سیاست دولت دنبال می‌شود.

دکتر موسوی با تأکید بر اهتمام دولت نسبت به جامعه ایثارگری گفت: عزم و اراده دولت و شخص رئیس‌جمهور خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است و این موضوع به صورت مستمر دنبال می‌شود.

امامی یگانه استاندار اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به شرایط استان در جریان جنگ اخیر، بیان کرد: برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان، با حضور در منازل آنان، مسائل و مشکلاتشان را از نزدیک بررسی و برای رفع آنها جلسات متعددی برگزار شد.

همچنین سید صفی‌الدین شفیعی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در این نشست، از حمایت‌های استاندار اردبیل در پیگیری مسائل خانواده‌های معظم شهدای جنگ اخیر قدردانی کرد و گزارشی از اقدامات و برنامه‌های بنیاد ارائه داد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه