سه پیروزی و و یک شکست برای بانوان مقاومت در لیگ برتر تیراندازی
هفته دوازدهم و سیزدهم لیگ برتر تیراندازی با سه پیروزی و یک شکست برای تیم باشگاه مقاومت به پایان رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، هفته دوازدهم و سیزدهم لیگ برتر تیراندازی بانوان از نیم فصل دوم با حضور ۷تیم نزاجا، پاس قوامین، دانشگاه علوم انتظامی، زمزم شیراز، ثامن الحجج (ع) خراسان رضوی، انقلاب و مقاومت به میزبانی زمزم شیراز و به سرداوری لیلا لمسه چی در سالن ۸۰ خط مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,درهفته دوازدهم مسابقات تیم مقاومت در تفنگ بادی توانست تیم نیروی زمینی ارتش را شکست دهد اما در بخش تپانچه مغلوب این تیم شد.
,در رده بندی انفرادی تفنگ بادی، نجمه خدمتی (ازمقاومت) با امتیاز ۴۱۶٫۴، الهه احمدی با امتیاز ۴۱۵٫۸ و نرجس امام قلی نژاد با امتیاز ۴۱۵٫۱ هر دو از (نزاجا) به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
,در بخش انفرادی تپانچه بادی، الهام هریجانی (ازمقاومت) با امتیاز ۳۸۵ نفر اول و اکرم رمضانی (از نزاجا) با امتیاز ۳۸۱ نفر دوم و سارا میرابی (از پاس قوامین) با امتیاز ۳۷۹ نفر سوم این رقایتها بودند.
,در هفته سیزدهم این مسابقات تیم مقاومت برابر تیم دانشگاه علوم انتظامی قرار گرفت و توانست برابر این تیم هم در بخش تفنگ بادی و هم تپانچه به برتری برسد.
,گفتنی است در انفرادی تفنگ، نرجس امام قلی نژاد (از نزاجا) با امتیاز ۴۱۷٫۴ در جایگاه اول و نجمه خدمتی (از مقاومت) با امتیاز ۴۱۶٫۹ در جایگاه دوم و مریم طالبی (از ثامن الحجج (ع)) با امتیاز ۴۱۴٫۴ در جایگاه سوم این رقابتها قرار گرفتند.
,درانفرادی تپانچه، الهام هریجانی (ازمقاومت) با امتیاز ۳۸۷ مقام اول و سارا میرابی (از پاس قوامین) با امتیاز ۳۸۵ مقام دوم و مریم سلطانی (از ثامن الحجج (ع)) با امتیاز ۳۸۵ مقام سوم این رقابتها بودند.
,در پایان هفته های دوازدهم و سیزدهم لیگ برتر تیراندازی، تیم باشگاه مقاومت در تفنگ بادی در رده دوم و در بخش تپانچه در رده سوم قرار گرفته است.
,انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه