به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مسعود ایلکا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه در گفت وگو با دیمه نیوز اظهارکرد: اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار تجمعی یکی از مهمترین پروژه های شهرستان است که از سال گذشته در سطح ۱۶۴ هکتار از اراضی روستای طارس از بخش مرکزی آغاز شده و اعتبارات آن تخصیص یافته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز, .,وی گفت: اجرای این طرح در سال ۹۴ در روستاهای مهاباد، اندور و شهرآباد مراحل پایانی کار خود را می گذراند و در سایر روستاها نیز با حضور کارشناسان جهاد کشاورزی در دست پیگیری، آموزش و مطالعه است.
, .,ایلکا افزود: اجرای دو پروژه تکمیل سد روستای درده (با پیش بینی اعتبار ۳۲ میلیارد ریال) و انتقال آب چزکین (با عتبار ۲۱۰ میلیارد ریال) دیگر پروژه هایی هستند که اجرا و تکمیل آنها در سال جاری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
, .,وی تصریح کرد: احداث کانال های آبیاری، احداث جاده های بین مزارع، احیاء، مرمت و لایروبی قنوات، افزایش تولید محصولات زراعی، باغی، دام و طیور، ساماندهی مالکیت اراضی کشاورزی، اجرای کارگاه های مختلف آموزشی- ترویجی در جهت ارتقای دانش بهره برداران بخش، بهبود و توسعه آبزی پروری و مبارزه با آفات همگانی و تولید محصلات سالم، سایر برنامه های اولویت دار این نهاد در سال ۹۴ است.
, .,به گفته این مسئول مجموع اعتبارات مصوب سال ۹۳ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه ۲۰ هزار و ۹۰ میلیون ریال بود که تاکنون ۱۷ هزار و ۸۲۳ میلیون آن تخصیص یافته و در تلاشیم اعتبارات باقی مانده را در فرصت زمانی تا پایان سال مالی ۹۳ جذب کنیم.
, .,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه