به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیارملکان، سرهنگ پاسدار جواد اکبری افزود: این افراد در قالب شش اتوبوس روز چهارشنبه ۱۳ خردادماه جاری به تهران عزیمت خواهند کرد تا دربرنامه های ۱۴ خرداد شرکت کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارملکان،,وی گفت: همچنین عده کثیری از مردم شهرستان ملکان به وسیله خودروهای شخصی خود و به همراه اتوبوس ها به تهران خواهند رفت تا به امام خود بگویند عهدی که با وی بسته اند هرگز فراموش نخواهند کرد.
,اکبری، تجدید پیمان با آرمانهای والای امام راحل را از اهداف این کاروان زیارتی دانست و گفت: مردم و بسیجیان ملکانی امسال نیز همچون سالهای گذشته با حضور خود در حرم خمینی کبیر اعلام خواهند کرد که همچون گذشته پایبند به آرمانهای انقلاب اسلامی و رهبری بوده و مقام معظم رهبری هر موقع اشاره کنند آماده جانفشانی و اجرای منویات رهبری هستند.
,وی ادامه داد: در شهرستان ملکان نیز همزمان با سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی برنامه های ویژه ای از جمله برگزاری مجلس بزرگداشت به همراه سخنرانی و مداحی در مساجد شهرها و روستاهای این شهرستان با شرکت گسترده بسیجیان و مردم ولایت مدار و شهیدپرور اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه