شهبه افکنی درمخاطره انداختن سلامت بدن در مقابل 17 ساعت روزه داری / بدن به راحتی می تواند تحمل تشنگی را داشته باشد
مدیرتربیت و آموزش سازمان بسیج جامعه پزشکی کشورگفت: روزه گرفتن موجب تعمیرات بدن و رهایی از سموم بدن می شود ولی بعضی از افراد با شهبه افکنی دربیان روزه داری در 17 ساعت می خواهند در سلامت مردم ضربه وارد کنند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناحجت السلام رضا خان بابایی مدیر تربیت و آموزش سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در خصوص شهبه افکنی در روزه گرفتن مسلمانان در گفت و گو با خبرنگار سپیدپوش گفت: یک مبلغ روحانی وظیفه دارد در مقابل شهبه افکنی دربه جا آوردن عمل روزه داری ودر برابر حرف های بیهوده دیگران که «روزه داری بر ضرر سلامت بدن است»به پا خیزد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ماه رمضان را یکی از فرامین دین مبین اسلام معرفی کرد و گفت: در ماه مبارک یک مسلمانان به یک ماه روزه داری و اطاعت از فرمان پروردگار خویش دعوت می شود. ماه رمضان هم در فصل زمستان هم در فصل تابستان بوده است و در کل از لحاظ نیازهای بدن به دو وعده غذا احتیاج دارد که در افطار و سحر تامین می شود.
,خان بابایی فواید روزه را هم جسمی و روحی برای سلامتی انسان ها برشمرد و یادآور شد : روزه داری، شفا بخش جسم و همچنین توان بخش، جان انسان است.
,وی با بیان اینکه اسلام دین کاملی است و همانطور که روزه را برای مسلمانان واجب دانسته در کنار واجب بودن هم استثناعاتی هم قایل شده است گفت: اگرفردی مسافر ویا مریض باشد و ترس از خطر افتادن سلامت بدن را در پی داشته باشد مجوز برای افطاراین روزه داران هم در احکام شرعی صادرشده است.
,اگرامروز کسانی که در فضاهای عمومی و شبکه ها شهبه افکنی می کنند بدون آنکه پاسخی برای جواب سئوال خود داشته باشند گفت: بایداین گونه افراد بدانند دین اسلام جدید نیست و مربوط به 1400 سال پیش است ودین مبین اسلام هم اصل روزه را بیان کرده است و مصداق های مجوزروزه نگرفتن را شرع داده است.
,همچنین افراد روزه دارمی تواند با تامین آب بدن از افطار تا سحر به راحتی 17 ساعت تشنگی را تحمل کند مگر کسانی که دارای شغلهای سخت در زیر آفتاب و در فضای باز داشته باشند.
,,
وی با بیان اینکه روزه داری اگرچه با کاهش 20 تا 30 درصد مصرف غذا همراه است، نتایجی چون کم شدن چربیهای ذخیره، کم شدن میزان چربی خون و کلسترول و نیز فعال شدن سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد.
,خان بابایی در پایان خاطر نشان شد: اگر مسلمانی از نظر عقلی با روزه گرفتن برای سلامت بدن خود احساس خطر نمی کند واجب است که روزه اش را به جا بیاورد.
,انتهای پیام/پ
,,
,
]
ارسال دیدگاه