فرماندار اهر:

وضعیت آب در سد ستارخان و دیگر سدهای آبی شهرستان اهر مطلوب است

وضعیت آب در سد ستارخان و دیگر سدهای آبی شهرستان اهر مطلوب است
عابدی، فرماندار شهرستان اهر گفت: وضعیت آب در سد ستارخان و دیگر سدهای آبی این شهرستان مطلوب است اما این بدان معنی نیست که ما در صرفه جویی در مصرف آب کوتاهی کنیم و باید یادآور شویم که شهرستان اهر طی سالیان اخیر همواره دچار خشکسالی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید محمد عابدی در گفتگو با خبرنگار اهروصال، گفت: برای تامین آب آشامیدنی شهرستان که عمدتاً از سد ستارخان تامین می شود، مشکلی نداریم و البته مردم عزیز شهرستان نیز باید ضمن رعایت حقوق دیگران در استفاده از این نعمت خدادادی صرفه جویی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

عابدی با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست سالجاری میزان بارندگی در قالب برف و باران، در این شهرستان ۴۰۴ میلیمتر و مطلوب گزارش شده، ادامه داد: این مقدار نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته که میزان بارندگی ۲۰۰ میلیمتر بود نزدیک به دو برابر افزایش یافته است.

,

وی از تسهیلات ۸۵ درصدی بلاعوض دولت برای کشاورزانی که باغات و مزارع خود را به سیستم آبیاری تحت فشار(قطره ای) مجهز کنند، خبر داد و تصریح کرد: وضعیت آب در سد ستارخان و دیگر سدهای آبی این شهرستان مطلوب است اما این بدان معنی نیست که ما در صرفه جویی در مصرف آب کوتاهی کنیم و باید یادآور شویم که شهرستان اهر طی سالیان اخیر همواره دچار خشکسالی بوده است.

,

فرماندار اهر به برنامه و تصمیمات اتخاذ شده در خصوص مدیریت و صرفه جویی در مصرف آب نیز اشاره کرد و افزود: از سازمان جهاد کشاورزی درخواست کردیم تا اجرای سیستم آبیاری تحت فشار (قطره ای) را در باغات و مزارع اهر تسریع کند تا بتوانیم در این بخش نیز از منابع حیاتی خود محافظت کنیم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه