مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر:

آمادگی کمیته امداد شهرستان اهر برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روز تاسوعا وعاشورا

آمادگی کمیته امداد شهرستان اهر  برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی روز تاسوعا وعاشورا
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر از آمادگی این نهاد برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی طی روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ارسلان طهماسبی در گفتگو با خبرنگار اهروصال، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم اظهار کرد: کمیته امداد شهرستان اهر در طول ماه محرم‌الحرام طرحی با عنوان احسان حسینی برگزار می‌کند.
وی با اشاره به اینکه شیعیان در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین اقدام به پخش نذورات می‌کنند، افزود: خیرین بهتر است که نذورات خود را بیشتر به‌صورت هدفمند به‌طرف خانواده‌های نیازمند سوق دهند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر از آمادگی کمیته امداد جهت دریافت کمک‌های مردمی طی ایام محرم در این شهرستان خبر داد، تصریح کرد: وظیفه شیعیان در این ماه حرام و ایام سوگواری پیروی از مکتب امام حسین(ع) بوده و یکی از مهم‌ترین خواسته‌های اباعبدالله رسیدگی به نیازمندان و فقرا است.
طهماسبی بابیان اینکه ۴ هزار و ۲۰۰ خانواده تحت پوشش کمیته امداد شهرستان اهر هستند، ادامه داد: این خانواده‌ها ازنظر شرایط زندگی اولویت‌بندی می‌شوند و از این تعداد ۲ هزار و ۸۰۰ خانواده بیشتر به کمک‌های مردمی در ماه محرم نیاز دارند.
وی با تأکید بر اینکه نزدیک به ۳ هزار خانواده بی‌سرپرست در شهرستان اهر وجود دارد، بیان داشت: خانواده بی‌سرپرست درگیر ازجمله مشکلات طلاق و فوت سرپرست هستند و ۲۱۵ کودک یتیم از مهر و محبت پدر محروم‌اند همچنین در تأمین نیازهای روزمره خود نیز مشکلات عدیده‌ای دارند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اهر با تأکید بر اینکه سرپرست ۱۲۷ خانواده از بیماری های خاص رنج می‌برند، خاطرنشان کرد: سال گذشته طی اجرای طرح احسان حسینی در روز تاسوعا و عاشورا بیش از ۳۰ میلیون تومان غذای گرم و سبد کالا جمع‌آوری‌شده و امسال در صورت همکاری خیرین و نیکوکاران کمک‌های مردمی طول ماه محرم در بین خانواده‌های اولویت‌دار توزیع خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه