اخبار داغ
  1. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  2. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  3. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  4. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  5. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  6. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  7. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  8. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  9. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  10. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  11. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  12. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  13. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  14. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  15. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  16. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  17. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  18. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  19. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  20. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات

مناسب سازی معابر سپیدان برای معلولان در اولویت شهرداری شهرستان باشد

مناسب سازی معابر سپیدان برای معلولان در اولویت شهرداری شهرستان باشد
سومین جلسه ی شورای مناسب‌سازی با هماهنگی اداره ی بهزیستی شهرستان سپیدان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مارگون، سومین جلسه ی شورای مناسب‌سازی با هماهنگی اداره ی بهزیستی شهرستان سپیدان در  محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,

در این جلسه  ابراهیمی رئیس بهزیستی شهرستان ، معاون فرماندار و رؤسای اکثر ادارات این شهرستان حضور داشتند. ابراهیمی در این نشست با بیان توجه بیشتیر به خانواده بزرگ بهزیستی، اظهار داشت: دسترسی آسان در تمام ساخت و سازها باید لحاظ شود.

,

وی افزود: بهزیستی که محل رفت‌وآمد افراد دارای معلولیت است در حوزه مناسب‌سازی ساختمان خود مشکلاتی دارد.

,

فصیحی از اعضا شورای اسلامی شهر اردکان با اشاره به شرایط کوهستانی وشیب دار شهر ، تصریح کرد:  ضمن بررسی و کارشناسی نمودن طرح هابهتر است با همدلی  هماهنگی بهتر با بهزیستی بتوان خدماتی به این خانواده بزرگ ارائه نمودتانتایج بهتر وانجام امورمقبول در اختیار  مجموعه بهزیستی قرار بگیرد.

,

وی ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد شهرداری در زمینه مناسب‌سازی ادامه داد: شهردار اردکان از مجموعه خود خواسته اکثرنقاط شهر را به رعایت مناسب‌سازی مجاب کند.مناسب‌سازی جامعه تنها برای معلولان نیاز نیست چرا که معلولیت پدیده‌ای است که ممکن است برای همه ما اتفاق بیفتد و سالمندان، کودکان و خانم‌های باردار از گروه‌های نیازمند مناسب‌سازی هستند. سرپوشیده کردن جوی‌ها، استفاده از شیب‌ها و رمپ‌های مناسب، کار گذاشتن موزاییک‌های شیار‌دار برای مسیریابی نابینایان، طراحی فضای سبز در مجاورت پیاده‌روها و موارد این‌چنینی را از اصول مناسب‌سازی دانست.

,

وی افزود: گرچه در اجرا ضعیف هستیم اما تلاش می‌کنیم در طراحی و نقشه‌های ساختمان‌ها موارد مربوط به مناسب‌‌سازی را مد نظر قرار دهیم.

,

سخنگوی شورای اسلامی شهر اردکان  تصریح کرد: اعضای شورا همواره بر ضرورت مناسب‌سازی تأکید دارند چرا که معلولان نیز شهروندان جامعه هستند و حقوق ویژه‌تری دارند.

,


وی ادامه داد: تمام ساختمان‌های عمومی و حتی شخصی نیز باید هنگام دریافت پروانه پایان کار ملزم به رعایت مناسب‌سازی شوند چرا که معلولان هنگام رفت‌وآمد به منازل اقوام خود نیز باید از دسترسی آسان بهره‌مند باشند

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه