logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

دو سرنشین قایق موتوری حادثه دیده در تنگه هرمز یافتند

دو سرنشین قایق موتوری حادثه دیده در تنگه هرمز یافتند
دو نفر سرنشین قایق موتوری سانحه دیده در دهانه تنگه هرمز توسط تیم جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از خطر غرق شدن نجات یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ اسماعیل مکی زاده، رییس اداره حفاظت و ایمنی دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سرنشینان یک قایق موتوری که از بندرعباس عازم بندر خصب کشور عمان بود، به دلیل مشکل فنی در میانه دریا، سرگردان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

 

,

وی افزود: بر اساس تماس دریافتی از قایق اطلاعات مربوط به موقعیت حادثه از طریق جی پی اس(GPS) به مرکز هماهنگی جستجو ونجات دریایی بندر عباس اعلام شد.

,

 

,

مکی زاده کرد: پس از دریافت پیام اضطرار، بلافاصله شناور ناجی به موقعیت اعزام شد و هر دو سرنشین این قایق را نجات یافتند و به بندر شهید ذاکری قشم منتقل نماندند.

,

 

,

رییس اداره حفاظت و ایمنی دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تردد از مبادی غیرمجاز و توسط شناورهای غیراستاندارد تصریح کرد: جلوگیری از تردد دریایی از مسیرهای غیرمجاز در حیطه وظایف سازمان بنادر نیست لذا  شدت اقدامات دستگاه های اجرایی و انتظامی در زمینه عملیات کنترل بر روی ترددهای دریایی در مسیرهای غیرمجاز الزامی است.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه