نماینده مردم قم در مجلس؛
رای هایی که 7 اسفند از صندوق بیرون می آید، اراده و خواست ملت ایران است
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات،گفت:رای هایی که 7 اسفند از صندوق بیرون می آید، اراده و خواست ملت ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمید امیر آبادی صبح امروز پس از شرکت در انتخابات در گفتگو با خبرنگار سایت قم فردا، با اشاره به حضور پر شور مردم در صحنه انتخابات،اظهار داشت:بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این ارادات ملت ایران بوده که در کشور ما حاکم است و مردم بر اساس اعتقادشان همواره در پای صندوق های رای حاضر می شوند و افراد شایسته را انتخاب می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,وی افزود: یک نامزد انتخاباتی بر اساس یک قانونی وارد انتخابات میشود قطعا باید تا پایان انتخابات که اعلام نتایج است باید پایبند به قانون باشد نمی شود کسی که میخواهد در مرکز قانون گذاری کشور قرار بگیرد خودش قانون را رعایت نکند و زیر پا بگذارد.
,نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمامی انتخابات برگزار در طول جمهوری اسلامی ایران سالم بوده است و آنچه که اراده ملت بوده از صندوق های رای بیرون آمده است،گفت: ما نامزدهای انتخاباتی همیشه باید پایبند به قانون باشیم و اراده ملت را بپذیریم انچه که امروز 7 اسفند از صندوق بیرون می آید اراده ملت است و برای ما اهمیت دارد.
,وی عنوان کرد:کسی که روز 7 اسفند منتخب مردم می شود،جبران زحمات ملت را داشته باشد و از حقوق مردم دفاع کند و پیگیری حل مشکلات اساسی مردم که امروز معیشت و بیکاری از جمله بزرگترین آنها است را انجام دهد.
]
ارسال دیدگاه