logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

داوطلب دور اول انتخابات استان ایلام:

داشتن برنامه و خدمت به مردم اصلی ترین ویژگی های آنهاست

داشتن برنامه و خدمت به مردم اصلی ترین ویژگی های آنهاست
داوطلب دور اول انتخابات استان ایلام گفت:پس از بررسی های لازم از بین داوطلبان موجود و با توجه به سوابق و گرایشهای سیاسی و ویژگیهای مثبت کاندیداها، در نهایت به گزینه های منتخب خود آقای صادقی و خانم فلاحی رسیدم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود ملکی داوطلب دور اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ایلام، ایوان، مهران، ملکشاهی، سیروان و چرداول در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایلام بیدار اظهار کرد: در دوردوم  انتخابات مجلس شورای اسلامی  مشارکت حداکثری هدف اصلی نظام است و در مرحله‌ی بعد انتخاب اصلح از میان داوطلبان راه یافته به دور دوم که همگی فرزندان این نظام هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار,

وی ادامه داد: وظیفه‌ی ما حکم می‌کند بدور از نگاه قومی و قبیله‌ای به این انتخابات احترام گذاشته و با تمام توان برای اهداف والاتر نظام از آن حمایت نماییم.

,

ملکی افزود:پس از بررسی های لازم از بین داوطلبان موجود و با توجه به سوابق و گرایشهای سیاسی و ویژگیهای مثبت کاندیداها، در نهایت به گزینه های منتخب خود آقای صادقی و خانم فلاحی رسیدم و رای خود را در 10 اردیبهشت به نام این دونفر به صندوق خواهم انداخت.

,

داوطلب دور اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:داشتن برنامه مدون و نیز خدمت به مردم اصلی ترین ویژگی های آنهاست و بر همین اساس نیز بنده از آنان حمایت خواهم کرد.

,

ملکی گفت:قطعا مردم با حضور خود در انتخابات اعجازی دیگر خواهند آفرید و امید کور دشمن را به نا امیدی ابدی تبدیل خواهند کرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه