logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان:

در دنیای امروز، جنگ تمام عیاری بین اندیشه ها در حال شکل گیری است

در دنیای امروز، جنگ تمام عیاری بین اندیشه ها در حال شکل گیری است
مسوول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان، گفت: فتح کشور، خاک و سرزمین در دنیای امروز معنا ندارد بلکه آنچه امروز اهمیت دارد، فتح اندیشه ها است و این همان جنگ نرم تمام عیار امروزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز:حجت الاسلام محمود محمد زاده، در جلسه شورای اداری دزفول، که در سالن آمفی تئاتر فرمانداری ویژه دزفول برگزار شد، با بیان اینکه «در دنیای امروز، تقدم جنگ نرم بر جنگ سخت به یکی از بدیهیات تبدیل شده است»، با اشاره به حوادث منطقه و افزایش اندیشه های تکفیری، ادامه داد: کسی که در جنگ سخت کشته شود، شهید است و به مقام والایی دست می یابد ولی نتیجه کشته شدن در جنگ نرم، انحراف و جهنم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,

حجت الاسلام محمد زاده اظهار کرد: در دنیا جنگ اندیشه ها در حال شکل گیری است و این جنگ باعث شده تا جوانان برای تجهیز و آماده شدن برای این میدان سخت، شروع به بازخوانی مبانی اسلامی و تحکیم اعتقادات خود بپردازند.

,

مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در خوزستان، گفت: شهدای مدافع حرم ثابت کردند، که جوانان امروز کشور مانند جوانان اوایل انقلاب و در دوران جنگ تحمیلی محکم بر آرمان های خود ایستاده اند.

,

وی با تجلیل از شهدای سپاه، بسیج و ارتش، حضور مقتدرانه کلاه سبزهای ارتش در سوریه را مورد اشاره قرار داد و گفت: کاری که گروهی ۳۰ نفره از کلاه سبزهای ارتش انجام داد به اندازه یک لشکر بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه