logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان:

اجرای اولین دوره طرح "سواد رسانه ای" در همدان

اجرای اولین دوره طرح "سواد رسانه ای" در همدان
اجرای این طرح در راستای سیاستهای حوزه فضای مجازی وزارت ورزش و جوانان و تربیت 8 هزار مدرس سواد رسانه ای کشور در 10 استان کشور و از جمله استان همدان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان گفت : در راستای سیاستهای معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با همکاری موسسه جوانان پیشرو در علم از سمن های فعال حوزه جوانان اولین دوره طرح سواد رسانه ای در همدان با حضور جوانان و اساتید مجرب از دانشگاههای تهران و مشهد برگزار می شود .

اسد اله ربانی مهر گفت : هدف از اجرای این طرح تربیت و آگاهی بخشی نسل جوان فعال در عرصه فضای مجازی است و امروز عرصه فضای مجازی به یکی از مهمترین کانون های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان تبدیل شده است که هم می تواند تهدید و حتی فرصت باشد و برای استفاده از آن باید برنامه ریزی کرد .

معاون اداره کل ورزش و جوانان استان گفت: اجرای این طرح در راستای سیاستهای حوزه فضای مجازی وزارت ورزش و جوانان و تربیت 8 هزار مدرس سواد رسانه ای کشور در 10 استان کشور و از جمله استان همدان برگزار می شود و مدت زمان اجرای این طرح به مدت 8 ساعت و با حضور اساتید مجرب کشوری می باشد .

ربانی مهر گفت: 32 درصد جمعیت استان همدان را جوانان تشکیل می دهند و در حال حاضر بیش از 50 درصد کار برای فضای مجازی را جوانان تشکیل می دهند و باید توجه به فضای مجازی در دستور کار قرار گیرد .

وی در پایان گفت : این طرح آموزشی در تاریخ 26 تیرماه روز جمعه برگزار می شود و افـراد جهت ثبت نام می توانند نام و نام خانوادگی خود را به شماره تلفن 09383796841 پیامک کنند .

لازم به ذکر است برای افراد شرکت کننده گواهی صادر می شود و از طرح ها و ایده های برتر در این حوزه تقدیر به عمل می آید .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه