logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آغازبرنامه های هفته سلامت در سپاه اصلاندوز + عکس

آغازبرنامه های هفته سلامت در سپاه اصلاندوز + عکس
برنامه های هفته سلامت از امروز با موضوع ارتقاء معنویت، افزایش سلامت و امنیت خانواده در سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از  ارس تبار،هفته سلامت از 18 تا 24 فروردین ماه است. به همین مناسبت ظهر امروز با حضور فرماندهی و مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه ناحیه عشایری ، پایوران و سربازان، برنامه ای با موضوع ارتقاء معنویت، افزایش سلامت و امنیت خانواده  به همت بهداری سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز در محل نمازخانه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا،,

حجت الاسلام والمسلمین فتحعلی یوسفی در این برنامه به اهمیت بهداشت و سلامت در جامعه و همچنین از دیدگاه اسلام اشاره کرد و گفت:در بخش سلامت لازم است به نیاز های اساسی خانواده ها در برنامه های الویت دار سلامت توجه کرد. 

,

وی بر افزایش توانمندسازی مردم برای افزایش سلامت و امنیت در جامعه تاکید کرد و افزود:امروز به چهار بعد سلامت اعم از روحی، جسمی، اجتماعی و معنوی باید توجه بیشتری شود.

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری، همچنین به نقش نماز در افزایش سلامت روانى خانواده ها و تاکید ائمه اطهار (ع) بر اهمیت سلامت تاکیدکرد.

,

 

,

, ,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه