به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: در سال زراعی 95-96 در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش کشت دانه های روغنی و سیاست های احیای دریاچه ارومیه و تغییر الگوی کشت، کشت کلزا در میاندوآب در دستور کار قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب افزود: در این راستا نیز امسال 264هکتار از اراضی زراعی شهرستان را زیر کشت کلزا بردیم که نیاز آبی کمتری نیز نسبت به محصولاتی مانند چغندر و... دارد.
,وی با بیان اینکه 81 نفر بهره برداری در این زمینه در میاندوآب وجود دارد، گفت: بررسی آمار نشان از افزایش 70درصدی کشت کلزا در میاندوآب نسبت به سال زراعی گذشته دارد.
,دیانتی تصریح کرد: برای کشت پاییزه کلزا در میاندوآب در مجموع یک تن و 611 کیلو گرم بذر در بین کشاورزان مجری، مصرف شده است.
,معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اینکه بعد از هشت سال توانسته ایم کشت کلزا را در این شهرستان رونق دهیم، اظهار کرد: کشت کلزا در پایداری تولید گندم در سال های آینده نیز نقش دارد.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه