گزارش تصویری؛
تصاویر/ کارگاه پخت زولبیا در کرمان
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان"زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد و امسال با وجود شیوع ویروس کرونا کارگاهها با رعایت پروتکلهای بهداشتی به پخت این شیرینی مشغول هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "راه آرمان",, ,
, ,
, ,
, ,
,
, ,
, ,
, ,
,
, ,
,
, ,
, ,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه