مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خبر داد
رسیدگی به ۶ هزار و ۶۰۰ پرونده تعزیراتی در استان کرمانشاه
قهرمان شاهی گفت: از ابتدای امسال ۵ هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۱۰۰۰ پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و ۶۰۰ پرونده مربوط به بهداشت، دارو و درمان رسیدگی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، قهرمان شاهی امروز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: از ابتدای امسال ۵ هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۱۰۰۰ پرونده در بخش قاچاق کالا و ارز و ۶۰۰ پرونده مربوط به بهداشت، دارو و درمان رسیدگی شده است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه افزود: این تعداد پرونده در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته در حوزه کالا و خدمات ۱۲۷ درصد، در حوزه کالا و ارز ۴۷ درصد و در حوزه بهداشت و درمان ۲۷ درصد افزایش پرونده داشتیم.
وی خاطر نشان کرد: نوسانات قیمت ها و نابسامانی بازار در افزایش پرونده های تخلفاتی تاثیر مستقیم دارد.
شاهی گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی حاکم بر استان بسیاری از دامداران به دلیل کمبود نهاده های دامی رغبتی به نگهداری دام ندارند و لذا استانهای مرزی ترجیح می دهند دام را قاچاق کنند و یکی از دلایل افزایش قاچاق احشام همین است.
وی بیان داشت: به دلیل شیوع بیماری کرونا نسبت به سال ۹۸ حدود ۳۰ درصد افزایش پرونده های بهداشتی را داریم.
شاهی به رسیدگی به ۷۴ پرونده عدم ایفای تعهدات ارزی در شعب تعزیرات حکومتی استان در سال ۹۹ اشاره کرد و اظهار داشت: بر این اساس حدود ۴۹۶ میلیارد ریال محکومیت پرونده های تعهدات ارزی داشتیم که در شعب رسیدگی شده است.
وی افزود: از ابتدای امسال نیز ۲۰ پرونده تعهدات ارزی داشتیم که ۱۶ مورد آن مختومه مابقی در حال بررسی هستند که میزان محکومیت نقدی زیادی ندارند.
شاهی احتکار را از اولویتهای بازرسی دانست و گفت: افراد سودجو و فرصت طلب تمایل دارند کالا را عرضه نکنند چون احساس می کنند بازار نوسان دارد و کالاها را در انبار های غیر مجاز نگهداری می کنند تا اگر گران شد اقدام به فروش آنها کنند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه افزود: بحث نهاده های دامی و روغن از شاخص های احتکار در این مدت بود که حتی مشاهده می شد ۳ هزار تن نهاده دامی در انبارهای غیر مجاز احتکار شده بود.
وی ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون ۴۴ پرونده احتکار اعم از روغن و نهاده های دامی با محکومیت ۲۳ میلیارد ریال داشتیم.
شاهی گفت: همچنین طی ۳ ماه ابتدایی امسال ۶۵ فقره پرونده احتکار و گرانفروشی در رابطه با روغن و ۳۵۰ فقره پرونده مرتبط با مرغ تشکیل شده است که ۱۴۶ میلیارد ریال محکومیت اینها بوده است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه