عضو شورای شهر کرج:
بهبود شرایط مالی مردم، رونق اقتصاد هنر را رقم میزند/ باید در البرز شاهد تمام ظرفیتهای صنایع دستی کشور باشیم
عمار ایزدیار گفت: شهر کرج همانطور که میزبان اقوام مختلف است میتواند میزبان فرهنگ ها، آیینها و هنرهای مختلف کشور هم باشد و صنایع دستی تافته ای جدا از فرهنگ و هنر نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عمار ایزدیار رئیس کمیسیون شهر هوشمند شورای شهر در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: شهر کرج میزبان اقوام مختلف است و ما به همین دلیل آن را "ایران کوچک" می نامیم. این شهر می تواند میزبان فرهنگ ها، آیینها و هنرهای مختلف کشور هم باشد و صنایع دستی تافته ای جدا از فرهنگ و هنر نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی ادامه داد: استان البرز این قابلیت را دارد که میزبان صنایع دستی کشور از تمام اقوام و فرهنگ ها باشد. اگر بر روی این موضوع کار شود دسترسی به آن بسیار راحت تر خواهد بود، چون در شهرمان از همه اقوام داریم.
,
عضو شورای شهر افزود: اگر بتوانیم با محوریت پارک ایران کوچک این میزبانی را کمی توسعه ببخشیم و اصطلاحا در کشور جا بیندازیم می توانیم شاهد رونق اقتصادی در این حوزه باشیم.
,
ایزدیار گفت: شاید شرایط اقتصادی مردم کمی نسبت به گذشته ضعیف تر شده و سهم سبد آن ها نسبت به خرید در حوزه فرهنگ، هنر و صنایع دستی کاهش پیدا کرده است، اما با تدابیر و اقداماتی که دولت آقای رئیسی انجام خواهد داد مقداری شرایط اقتصادی مردم بهتر می شود و قطعاً شاهد شکوفایی اقتصاد هنر و صنایع دستی هم خواهیم بود.
,
وی در پایان با اشاره به نمایشگاه صنایع دستی در پارک ایران کوچک خاطرنشان کرد: از مجموعه مدیریت شهری تشکر می کنیم که این بستر را در این پارک آماده کردند و شاهد استقبال بی نظیر شهروندان هستیم، امیدواریم شهروندان ما فقط بازدید نکنند و از جهت حمایت، خرید هم انجام دهند و به شکوفایی هنر و به ویژه صنایع دستی کمک کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه