قراداد 7 ساله فاتح تریم با تیم ملی ترکیه
فاتح تریمˈ که به تازگی هدایت تیم ملی فوتبال ترکیه را برعهده گرفته است، قرارداد هفت ساله با فدراسیون فوتبال ترکیه منعقد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، این مربی 60 ساله امروز در نشستی با ˈدمیر اورنˈ رییس فدراسیون فوتبال ترکیه قرار داد خود را به امضا رساند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
دمیر اورن عقد این قرار داد را به عنوان سرآغازی برای اصلاحات در فوتبال ترکیه ارزیابی کرد.
,
فاتح تریم که همزمان مربی تیم های گالاتاسرای و ملی فوتبال ترکیه بود، اخیرا با بروز اختلاف میان وی و مسوولان گالاتاسرای، از سمت مربیگری این باشگاه برکنار شد.
,
اورن اضافه کرد که فاتح تریم تا سال 2020 میلادی سرمربیگری تیم ملی را بر عهده خواهد داشت و نقش مهمی در بازی های بین المللی بازی خواهد کرد.
,
رییس باشگاه گالاتاسرای پیشتر گفته بود: از فاتح تریم برای کارهایش ممنونیم و می خواهیم همه بدانند که ما به دستاوردهای آتی او در تیم ملی ترکیه افتخار خواهیم کرد.
,
وی گفت ، تریم ، دیدیه دروگبا و وسلی اشنایدر را به تیم گالاتاسرای آورد اما تاکنون با وجود این هزینه ها نتایج خیلی خوبی نگرفته است.
,
گالاتاسرای در آغاز فصل جاری لیگ فوتبال باشگاه های برتر ترکیه با هدایت تریم از 4 بازی 6 امتیاز کسب کرد و در لیگ قهرمانان اروپا در خانه شش بر یک به رئال مادرید شکست خورد.
,
در پی اخراج تریم روبرتو مانچینی هدایت تیم گالاتاسرای را برعهده گرفت.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه