در آئین بهرهبرداری رسمی خط ۳ کارخانه کنسانتره شرکت سنگ آهن گهرزمین عنوان شد؛
اشتغالزایی ۲۰۰ نفره در طرح تولید کود سولفات آمونیوم/ ۱۸ هزار کارگر سهامدار گل گهر شدند
ایمان عتیقی گفت: طرح تولید کود سولفات ۲۰۰ نفر اشتغال زایی و ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال بودجه صرف خواهد، شد که عملیات اجرایی این طرح امروز رقم می خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ صبح امروز آئین بهرهبرداری رسمی خط 3 کار خانه کنسانتره شرکت سنگ آهن گهرزمین با حضور سید رضا فاطمی امین وزیر صمت، محمد مهدی استاندار کرمان، شهباز حسن پور نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,ایمان عتیقی مدیر عامل گل گهر گفت: بخشی از مشکلاتی که دامن گیر گل گهر و فولاد خواهد بود را به وزیر توضیح دادیم که قول مساعد در رفع این مشکلات فولادی این منطقه را گرفته ایم.
,وی فداکار را استاندار اقتصادی استان نام برد و گفت: منطقه گل گهر ۴۲ درصد کنسانتره کشور و ۳۱ درصد گندله و ۱۳ درصد اهن اسفنجی کشور را تولید می کند.
,
وی به طرح تولید جدید اشاره کرد و گفت: تولید ۳ میلیون ورق در دستور کار قرار گرفته که برای صنعت خوردرو سازی استفاده می شود.
مدیر عامل گل گهر عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ افزایش تولید خوبی داشته ایم و پتانسیل هایی دارد که ۲۲ هزار نفر نیروی متخصص در سه حوزه گندله آهن اسفنجی و معدن در حال خدمت هستند که متخصص ترین افراد هستند زیرا سیرجان اولین گندله و کنسانتره کشور را داشته است.
وی افزود : تولید را خوب انجام می دهیم و بعد دنبال طرح توسعه بوده ایم که طرح توسعه گل گهر با نگاه توسعه گر وزارت حدود ۵ میلیارد یورو برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۳ پروژه را برنامه ریزی کرده ایم، گفت: ۹ پروژه آن فعال شده است و ۳ شرکت را نیز به بورس وارد کرده ایم.
ایمان عتیقی با بیان اینکه برای اولین بار ۱۸ هزار نفر از کارگران ما به عنوان سهامدار وارد بورس شده اند، گفت: ۳ شرکت جهان فولاد، تجلی و گهر ترابر وارد بورس شده اند، بی شک سال آینده شاهد رشد خوبی خواهیم بود و همه پرسنل اکنون سهامدار شده اند.
وی افزود: گل گهر ۸۶ درصد رشد تولید در بازار سرمایه داشته است و ۲ پله در رقابت پذیری رشد خوبی داشته است و نشان از اعتماد عمومی مردم به گل گهر است.
عتیقی عنوان کرد : طرحی را در حوزه تحقیقات برای معدن های گل گهر انجام داده ایم و با تمام مراکز علمی و دانشگاه ها در میان گذاشته ایم و اطمینان داریم تا پایان سال رفع برخی مشکلات را با این اشتراک علمی را کلید بزنیم.
وی به طرح سولفور زدایی اشاره کرد و گفت: ما چالش بزرگی را در عرصه محیط زیست داریم، زیرا دود گوگرد حاصل از تنوره های گندله آسیب زا بود که جمع بندی شد و در سال گذشته و بر پایه تحقیقات دانش بنیانی که شکل گرفت، تولید کود کلید خورد.
عتیقی افزود: تکنولوژی تولید کود خریداری شده و تهدید محیط زیستی را به فرصت تبدیل کردیم و دود گوگرد را به کود سولفات آمونیوم خواهیم کرد که کود کشاورزی مهمی در تولید خواهد بود.
وی ادامه داد: طرح تولید کود سولفات ۲۰۰ نفر اشتغال زایی و ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال بودجه صرف خواهد، شد که عملیات اجرایی این طرح امروز رقم می خورد.
عتیقی با بیان اینکه هدف اصلی کشور بر توانمند سازی تمرکز دارد گفت: طرح تولید دامپتراک با ۵۰ درصد بومی سازی شد، که این تراک ۶۶ تن در گل گهر، توسط شرکت دلتا ماشین ساخته شده و به دنبال بومی سازی ۷۵ درصدی هستیم.
وی افزود: یک شرکت اکتشافی هم در استان افتتاح خواهد شد که سبب رشد اکتشافات در سطح استان می شود و معادن زیر زمینی هم داریم که به زودی به افتتاح خواهد رسید و ۱۰ دستگاه حفاری برای اکتشافات خریداری می شود که برای تولید سنگ آهن و استحصال سنگ های معدنی خواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اعتبار گل گهر به تولید موفق در صنایع و معادن است که قول خانواده گل گهر به مردم و کشور است و لحظه ای از این وظیفه کاستی نخواهیم داشت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
تامین ۴۰ درصد فولاد کشور از معادن سیرجان/ ۴۲ مگاوات برق به ۲ونیم درصد رسیده است
, تامین ۴۰ درصد فولاد کشور از معادن سیرجان/ ۴۲ مگاوات برق به ۲ونیم درصد رسیده است, تامین ۴۰ درصد فولاد کشور از معادن سیرجان/ ۴۲ مگاوات برق به ۲ونیم درصد رسیده است,
محمد فلاح مدیر عامل شرکت گهر زمین گفت: در حال حاضر منطقه گل گهر ۴۰ درصد فولاد کشور را تامین می کند.
وی ادامه داد : در گذشته بیشترین در آمد استان کرمان از کشاورزی و بعضا پسته بود که اکنون به معدن و فولاد هم رسیده اما کارگران در شرایط سخت آب و هوایی و در آلوده ترین محیط فعالیت می کنند.
فلاح افزود: سیرجان زون صنعتی و معدنی کشور است که تابوی استفاده از اب دریا را شکستند و اکنون از آب دریا در بخش صنعتی و معدنی استفاده می شود.
مدیر عامل شرکت گهر زمین با بیان اینکه اکر مشکلات پیش روی صنعت فولادی گل گهر حل نشود باید فاتحه کشاورزی استان خواند، تاکید کرد : اگر اب دریا قطع شود هم در حوزه معادن و هم کشاورزی ضربه خواهیم خورد .
فلاح با بیان اینکه تمامیت معدن ۳ هنوز به گهر زمین داده نشده است،گفت: تا کنون ۲ میلیون تن گندله بر زمین مانده است و اگر توجه نشود، تولید سنگ به ۵۰ درصد می رسد و خسارت عظیمی به فولاد کشور وارد می شود.
وی ادامه داد:در حال حاضر ۲۶ هزار کارگر در این واحد در حال خدمت هستند که نشان از اشتغال زا بودن طرح های معدنی دارد، اما محلی برای دپوی محصولات نداریم و ۴۲ مگاوات مصرف روزانه برق ما به ۲ و نیم درصد رسیده که تنها روشنایی معابر است و در مسیر احداث نیروگاه برق دچار نشکلات زیادی بوده ایم.
فلاح ادامه داد: باید معدن کاوی را به کسانی واگذار کنند که تخصص و استعداد معدنی دارند نه دلالانی که به دنبال جیب خودشان هستند و زمین و محصولات در دل آن را بین خودشان خرید و فروش کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه