اخبار داغ
  1. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  2. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  3. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  4. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  5. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  6. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  7. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  8. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  9. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  10. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  11. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  12. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  13. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  14. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  15. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  16. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  17. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  18. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  19. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  20. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت

کنسرت‌ها به صحنه برمی‌گردند؟

کنسرت‌ها به صحنه برمی‌گردند؟
با پایان یافتن ایام سوگواری محرم و صفر، ۶ کنسرت در سالن‌های مختلف تهران روی صحنه می‌روند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از وقفه دوماهه برگزاری کنسرت‌های تهران و محدود شدن آن به برگزاری کنسرت‌های مذهبی و مناسبتی در چند ماه اخیر، به نظر می‌رسد اجراهای صحنه‌ای پس از دوماه درحال بازگشت هستند. البته که دو ماه گذشته با وجود اینکه شاهد بازگشت اجراهای صحنه‌ای بوده‌ایم، اما این کنسرت‌ها مانند پیش از دی‌ماه نبودند که چندان رونق داشته باشند، به‌گونه‌ای که عمدتا در سالن‌های کوچکتر و با مخاطبان محدودتر برگزار می‌شدند و همانند سال ۱۴۰۴، چندان خبری از برگزاری کنسرت در سالن‌های بزرگ و رسمی مانند اسپیناس پالاس، میلاد نمایشگاه بین‌المللی و وزارت کشور نبود.

بر همین اساس تا پیش از پایان ایام سوگواری محرم و صفر، کنسرت «خسوف» با اجرای ارکستر سمفونیک تهران پنجشنبه ۱۵ و جمعه ۱۶ مردادماه ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

رسیتال پیانو فریدون ناصحی نیز با اجرای قطعاتی از باخ، بتهوون و شوبرت جمعه ۲۳ مردادماه در تالار رودکی تهران اجرا می‌شود.

کنسرت گروه «رهروان امید» جمعه ۲۳ مردادماه با صدای هادی فیض‌آبادی و قطعاتی از آرمین حسینی ساعت ۲۱ در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

کنسرت شب اپرای آذربایجانی ارکستر آلنام چهارشنبه ۲۸ مردادماه ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت اجرا خواهد داشت.

اجرای صحنه‌ای «کیستم من» با خوانندگی آرش توکلی، نوازندگی گیتار فرهاد ‌توکلی، نوازندگی ویولن عماد خوشدل‌ و نوازندگی ویولن سل سحر عبداللهی، سه‌شنبه ۳۱ مردادماه ساعت ۱۸:۲۰ در خانه نمایش مهرگان روی صحنه می‌رود.

همچنین فیلم ـ کنسرت مجید انتظامی ۵ شهریورماه به افتخار جامعه پزشکی با همراهی ارکستر خصوصی ایستگاه در برج میلاد تهران روی صحنه خواهد رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه