به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، سردار سید مرتضی میریان در یادواره آبروی محله "شهید مسلم احمدی" پناه طی سخنانی، گفت: مهمترین محصول خون شهدا امنیت است که همه ما آن را احساس می کنیم.
وی با اشاره به آشوب ها و ناامنی های موجود در کشورهای همسایه ایران، افزود: امروز پس از گذشت سالها از جنگ هیچ تهدید جدی علیه ایران نیست و قدرتی هم در مقابل ما جرات ایستادگی ندارد.
میریان با اشاره به پشتیبانی قوه قضاییه از نیروهای مسلح و مراقبت نیروهای نظامی و امنیتی از مرزها که امنیت را ایجاد می کنند، گفت: کشور ما متجاوزینی دارد که مرتب به دنبال توطئه و دسیسه علیه ایران هستند.
رئیس اداره عملیات زمینی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: علت ناامنی هایی که با آن در کشور مواجه بودیم متاسفانه ضعف دولت های کشورهای همجوار ماست که اجازه پرورش به آنها در آن بستری که وجود دارد را می دهند.
سردار میریان با اشاره به حضور مستشاری ایران در کشورهای سوریه و عراق، گفت: اگر جمهوری اسلامی و نیروهای مدافع حرم نبودند هیچ حرمی در این کشورها باقی نمانده بود و با خاک یکسان می شدند.
چندین خرمشهر در عراق و سوریه فتح شده است
میریان در ادامه گفت: بالای 95 درصد کشور عراق از وجود گروه های تکفیری پاکسازی شده است در حالی که 40 درصد این کشور سقوط کرده بود دولت سوریه هم 40 درصد این کشور را در اختیار داشت اما امروز 70 درصد آن را به دست گرفته است.
وی با بیان این که تا امروز چند خرمشهر در کشورهای عراق و سوریه فتح شده است، تصریح کرد: ارتفاعات قلمون و عرسال کاملا پاکسازی شده و همه هم تسلیم شده اند.
فرمانده پیشین یگان صابرین ضمن بیان این که پایتخت داعش در سوریه دیرالزور و در عراق هم موصل بود، گفت: پایتخت موصل سقوط کرده و دیرالزور هم در حال فتح شدن است.
صنایع موشکی الگویی مناسب در صنعت نفت
میریان خاطر نشان کرد: اسرائیل، آمریکا و سرویس های جاسوسی کشورهای منطقه به دنبال آن بودند تا با ایجاد کردن گروه های تکفیری جلوی جمهوری اسلامی را سد کنند و سرمایه های اسلام را از بین ببرند.
رئیس اداره عملیات زمینی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ما روزی که در جنگ تحمیلی وارد شدیم بیش از 95 درصد از نظر نظامی وابسته بودبم اما امروز از استقلال کامل برخورداریم و به بیش از 35 کشور دنیا صادارات داریم و در صنایعی که روزی صفر بودیم همچون هسته ای، نظامی و موشکی به خودکفایی کامل رسیده ایم؛ چرا الگوی این صنایع را که در آن دانشمندان ما زیر 35 سال هستند در صنایع دیگر دنبال نمی کنیم.
وی با بیان این که صنعت نفت ما بالای 100 سال سابقه دارد اما امروز با کشورهای غربی قرارداد می بندیم، تصریح کرد: عدم مدیریت مانع از استقلال صنعت نفت شده و امروز می گویند باید وابسته باشیم آن هم به کشورهایی همچون انگلیس که رد پایش 400 سال در کشور ماست و اجازه ندادند جلو برویم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, چندین خرمشهر در عراق و سوریه فتح شده است, چندین خرمشهر در عراق و سوریه فتح شده است,
,
,
,
,
,
, فرمانده پیشین یگان صابرین,
,
, صنایع موشکی الگویی مناسب در صنعت نفت, صنایع موشکی الگویی مناسب در صنعت نفت,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه