اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

لزوم نگاه جامع مسئولان بهداشت و درمان استان به مسائل درمانی

لزوم نگاه جامع مسئولان بهداشت و درمان استان به مسائل درمانی
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: حتما باید مسئولان بهداشت و درمان استان با مجموعه‌های بهداشتی و درمانی استان اعم از بیمارستان ها و مراکز مهم درمانی استان یک هماهنگی و همدلی در بخش های مختلف ایجاد کنند و در کنار یکدیگر بنشینند و یک نگاه جامع به مسائل درمانی استان داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با حضور در بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخشهر از بخش‌های مختلف این بیمارستان بازدید، از نزدیک از بیماران بستری در این بیمارستان عیادت کرد، آنان را مورد تفقد قرار داده و برای شفای آنان دعا کرد.

در این مراسم که به مدت دو ساعت بطول انجامید‌ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد از بخش دیالیز، بخش اطفال و بخش جراحی بازدید کرده و از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات در این بیمارستان قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین نکونام در حاشیه بازدید از این بیمارستان گفت: مدت‌ها بود که وصف این بیمارستان و خدمات خوبی که تامین اجتماعی استان به بیماران ارائه می‌دهد را شنیده بودم و از مدت‌ها هم وعده داده بودم که از نزدیک بیایم و عیادتی از بیماران این بیمارستان داشته و خداقوت به عزیزانی که در این مجموعه فعال هستند بگویم و همچنین وضعیت ارائه خدمات را از نزدیک مشاهده کنم.

امام جمعه شهرکرد افزود: اکنون که آمده‌ام، انصافاً مشاهده می‌کنم که این بیمارستان یک مجموعه بسیار ارزشمند است که باید واقعا از عزیزانی که این مجموعه را ایجاد کرده‌اند و خدمت رسانی خوب ارائه می‌دهند، تشکر و قدردانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به بازدید از بخش‌های مخلتفی همچون اطفال و جراحی گفت: در این بازدیدها با افراد مختلف صحبت کردم و یک مورد گلایه‌مندی و نارضایتی چه نسبت به نحوی ارائه خدمات و امکانات و تجهیزات که در این بیمارستان وجود دارد و چه نسبت به خدماتی که کادر پزشکی بیمارستان با مهر و محبت به بیماران ارائه می دهند، نشنیدم.

حجت الاسلام نکونام تصریح کرد: این مجموعه و کادر پزشکی و پرستاری در تلاش هستند تا بیماران هم بیماری‌شان درمان شود و با یک آرامشی این چند روزی که در این بیمارستان هستند را سپری کنند و بعد هم با یک خاطره خوش این بیمارستان را ترک کنند و با همان آرامش به خانه بازگردند که این‌ها همه مسائلی مهمی است که هر چه در مجموعه‌های درمانی قوت بگیرد ارزشمند و جزء ضرورت‌ها است.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به یک سری مشکلات که در مجموعه بهداشت و درمان کشور و به طبع استان وجود دارد بر لزوم توجه جدی و تلاش بر رفع این مشکلات تاکید کرد و بیان داشت: حتما باید مسئولان بهداشت و درمان استان با مجموعه‌های بهداشتی و درمانی استان اعم از بیمارستان ها و مراکز مهم درمانی استان یک هماهنگی و همدلی در بخش های مختلف ایجاد کنند و در کنار یکدیگر بنشینند و یک نگاه جامع به مسائل درمانی استان داشته باشند.

حجت الاسلام نکونام خاطرنشان‌کرد: در بازدیدی که از یکی از بیمارستان‌های خصوصی استان داشتم، مسئولان آن بیمارستان از وجود یک سری ناهماهنگی‌ها با مجموعه بهداشت و درمان استان سخن می‌گفتند، که به مسئولان مربوطه منتقل کردم در این بیمارستان هم مسئولان یک سری انتظارهایی را از مجموعه بهداشت و درمان استان دارند که حتما باید برای رفع این نیازمندی‌ها و ایجاد یک همدلی و هماهنگی نشست‌های مشترکی برگزار شود.

نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: هر مجموعه درمانی که خدمت ارائه می‌دهد قطعا خدمت به بیماران این کشور است و بیمار است که باید درمان شود حالا یک بیمار این بیمارستان و بیمار دیگر بیمارستان دیگری را برای درمان انتخاب می‌کند مهم آن است که امکانات را به گونه‌ای باید تقسیم کنیم و در اختیار قرار بدهیم که هر بیماری به هر بیمارستانی که مراجعه کرد بتواند با آسایش و آرامش و به راحتی از امکانات درمانی بهره‌مند شود.

امام جمعه شهرکرد در پایان با تشکر از مسئولان و دست اندرکاران این مجموعه و کادر پزشکی و پرستاران بیمارستان گفت: از همه عزیزانی که در این بیمارستان در بخش های مختلف خدمت می کنند، از مجموعه مدیریت تامین اجتماعی استان، مدیریت این بیمارستان، کادر پزشکی و پرستاران و خدمات دیگری که قشرهای مختلف دیگر در این بیمارستان ارائه می‌دهند، تشکر می‌کنم و ان‌شاءالله بتوانند روز به روز بر این خدمات بیفزایند.

در این بازدید که مدیر درمان تامین اجتماعی استان و رئیس بیمارستان امام علی (ع) نیز حضور داشتند، دکتر محمود جاوید مدیر درمان تامین اجتماعی استان با یادآوری تاسیس این بیمارستان در سال ۱۳۷۴ گفت: در بیمارستان تأمین اجتماعی امام علی (ع) فرخشهر بهسازی و توسعه خدمات را در اولویت اقدامات و فعالیت‌های خود قرار داده‌ایم.

وی گفت: یکی از توسعه‌هایی که در دستور کار قرار دارد، اورژانس این بیمارستان است که از ۷۰۰ متر به ۱۲۰۰ متر با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان توسعه پیدا خواهد کرد.

جاوید خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خدمات آینده این بیمارستان ایجاد درمانگاه عمومی و تخصصی در محوطه بیمارستان است زیرا در حال حاضر درمانگاه این بیمارستان با وجود پزشکان خوب اما در راهروهای باریک با تجمع بیمار مواجه هستیم که امیدواریم در طی زمان کوتاه این توسعه را نیز انجام بدهیم.

وی بیان داشت: مراجعین ما فقط از استان خودمان نیستند بلکه از استان همجوار نیز برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی نیز به این بیمارستان مراجعه می کنند که امیدوار هستیم یک حمایت و پشتیبانی ایجاد شود که چهارمحال و بختیاری نیز بتواند در عرصه درمانی و پزشکی همچون نگینی در کشور بدرخشد و به جایگاهی که حق او است، برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه