اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

امام جمعه موقت ساری:

گرانی‌های بی در و پیکر معیشت مردم را به خطر انداخته است / اروپا قابل اعتماد نیست

گرانی‌های بی در و پیکر معیشت مردم را به خطر انداخته است / اروپا قابل اعتماد نیست
امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه اداره کشور ساز و کار خاص خودش را دارد گفت: گرانی‌های بی در و پیکر معیشت مردم را به خطر انداخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام یوسف یوسف‌پور امروز در خطبه‌های نماز جمعه مرکز مازندران با تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول ، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) نبوت است و همه پیامبران نبوت خود را از حضرت محمد(ص) می‌گیرند.

وی با بیان اینکه باید قدرشناس خداوند باشیم که ما را امت پیامبر گرامی اسلام(ص) قرار داد، افزود: همه ما در عمل باید پیرو مکتب اهل بیت و پیامبر گرامی اسلام(ص) باشیم و اخلاق نیکو پیامبر را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.

امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه باید عاجزانه از خداوند متعال بخواهیم زندگی ما را در مسیر زندگی اهل بیت قرار دهد، تصریح کرد: یکی از لازمه‌های پیروی از اهل بیت داشتن اخلاق نیکو در خانه و محل کار است.

این مسؤول با اشاره به اینکه باید با مردم رابطه دوستی و حسنه برقرار کرد، ادامه داد: گرانی‌های بی در و پیکر معیشت مردم را به خطر انداخته است.

یوسف‌پور تصریح کرد: مشکلات اقتصادی در جامعه ما وجود دارد و دولت وظیفه دارد این مشکلات را برطرف کند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن اسلام از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با تحریم و تجاوز به دنبال نابودی نظام جمهوری اسلامی بوده که تاکنون موفق نشده است.

امام جمعه موقت ساری گفت: ترامپ با قلدری، تحریم و جوسازی رسانه‌ای به دنبال تضعیف روحیه ملت ایران اسلامی است که در 13 آبان ملت ایران آنها را ناکام گذاشتند.

این مسؤول با اعلام اینکه امریکا در برابر قدرت و عظمت ایران اسلامی درمانده شده است، اظهار کرد: عربستان و آمریکا در مسئله یمن، لبنان و سوریه درمانده شده‌اند.

یوسف‌پور بیان کرد: اداره کشور ساز و کار خاص خودش را دارد و دولت باید با تمام توان مشکلات مردم را برطرف کند.

وی افزود: با اقتصاد مقاومتی باید مشکلات اقتصادی را برطرف کنیم حتی نمی‌توانیم به کشورهای اروپایی تکیه کنیم چون آنها هم قابل اعتماد نیستند.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه دهه وقف را پیش رو داریم، ادامه داد: وقف سنت حسنه و ماندگاری است که باید آن را پیش از پیش ترویج کنیم، اوقاف یک نهاد صددرصد فرهنگی و ارزشیِ ارزشمند است.

این مسوؤل با بیان اینکه همه باید به شعار همه واقف باشیم عمل کنیم، اظهار کرد: همه به اندازه خود در توان خود وقف کنیم، اموال وقفی را باید متولیان اصلی وقف که اوقاف است هزینه کند.

یوسف‌پور با اشاره به اینکه روز کتاب و کتابخوانی در پیش است و سرانه کتابخوانی در ایران پایین است، گفت: شأن نظام و مردم ایران اسلامی نیست که مسأله مطالعه در کشور به این میزان پایین باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه