اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش؛

15 پروژه مختلف ورزشی در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود

15 پروژه مختلف ورزشی در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان از افتتاح 15 طرح و پروژه مختلف ورزشی با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد تومان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، نشست خبری مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان بعد ازظهر امروز، 22 مهرماه با حضور جمعی از اصحاب رسانه در محل سالن کنفرانس دهکده المپیک در زاهدان برگزار شد.

ادهم کرد زابلی در این نشست ضمن تبریک فرا رسیدن هفته تربیت بدنی، گفت: به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی، اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان اقدام به تدارک و برنامه ریزی 461 عنوان برنامه مختلف فرهنگی و ورزشی در سطح استان کرده است.

وی در ادامه با ارائه آمار از اقدامات و موفقیت های به دست آمده یک سال اخیر در حوزه ورزش در استان، اظهار کرد: عملکرد ورزشکاران در یک سال اخیر قابل قبول بوده و جامعه ورزش استان در این بازه زمانی موفق به کسب عناوین و افتخارات مختلف شده است.

وی در خصوص برنامه های تدارک دیده شده برای ایام هفته تربیت بدنی در استان اظهار کرد: 15 طرح و پروژه مختلف ورزشی در سطح شهرهای استان سیستان و بلوچستان افتتاح می شوند.

کرد افزود: اعتبار هزینه شده برای اتمام این پروژه ها 9 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده؛ اعتبار این پروژه ها از محل اعتبارات ملی و استانی تأمین شده و طی سال های 91 تا 97 کلنگ زنی شده است.

وی اذعان داشت: علاوه بر این، 26 طرح و پروژه نیمه تمام در استان نیز وجود دارد که با پیگیری های صورت گرفته در ایام الله دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: 2 پروژه مهم سالن ورزشی قرقری در شهرستان هیرمند و زمین چمن فوتبال قصرقند از جمله مهم ترین پروژه هایی است که در هفته تربیت بدنی با حضور مقامات ارشد وزارت ورزش اففتاح خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: بهره برداری از 3 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال زاهدان، 2 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در کنارک، یک زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال در چابهار، سیب و سوران، نیکشهر، زاهدان فنوج، ایرانشهر از دیگر طرح های قابل افتتاح در این هفته است.

وی با اشاره به بهسازی اداره ورزش و جوانان زاهدان، خاطرنشان کرد: همچنین احداث ساختمان سرپرستی و مانیتورینگ دهکده ورزشی زاهدان نیز از دیگر طرح های قابل بهره برداری در این هفته در استان است.

کرد اظهار کرد: برنامه های هفته ورزش و جوانان با رویکرد های تمرکز بر تقویت بنیان خانواده، تقویت روحیه جهادی و حماسی، تمرکز بر اصلاح نگرش و سواد حرکتی تمرکز بر تقویت انسجام اجتماعی و توانمند سازی کم توانان و تمرکز بر تندرستی اقشار و تقویت اخلاق و تعالی جامعه برگزار می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورزش، معنویت، ولایتمداری، پویایی و سلامتی ملی، توانمندی امید به آینده، سبک زندگی فعال و نهضت حسینی از جمله شعار‌های هفته تربیت بدنی و ورزش هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه