اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

قهرمان دفاع شخصی جهان مطرح کرد؛

سپاه پرچم دار کمک به نیازمندان/ خدمت به مردم افتخار ورزشکاران است

سپاه پرچم دار کمک به نیازمندان/ خدمت به مردم افتخار ورزشکاران است
عبدالله حسین بر گفت: ورزشکاران و افراد شناخته شده در جامعه می توانند مانند سپاه در اجرای رزمایش کمک مومنانه و یاری رساندن به اقشار آسیب دیده ناشی از ویروس کرونا پرچم دار باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله حسین بر ورزشکار نامی و قهرمان دفاع شخصی جهان در گفت و گو با عصرهامون، بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به دنبال فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص رزمایش کمک مومنانه، کمک های بسیار مطلوبی به مستمندان، افراد فاقد شغل و یا افرادی که کسب و کارهای آنها دچار مشکل شده بود انجام شد.

وی افزود: بسیج و سپاه جزء اولین ارگان هایی بودند که به این رزمایش را به مرحله اجرا در آورد که نشان می دهند که تا چه اندازه به فکر مردم هستند  که جای قدردانی و تشکر دارد.

این ورزشکار سراوانی خاطر نشان کرد: در این برهه از زمان نه تنها ورزشکاران بلکه افرادی که دارای تمکن مالی هستند باید به یاری و کمک به هم نوعان خود بشتابند و این یک وظیفه انسانی است.

حسین بر با اشاره به اینکه ورزشکاران و افراد شناخته شده در کنار سپاه می توانند پرچمدار کمک به همنوعان و افراد آسیب دیده از کرونا ویروس باشند، تصریح کرد: جامعه ورزشی نیز آمادگی کامل جهت به همنوعان خود دارد همچنان که در زمان شیوع ویروس کرونا کمک های خوبی را انجام داده است.

وی با بیان اینکه کمک  و خدمت به هم نوعان برای ورزشکاران افتخار است، گفت:  وظیفه انسانی همه اقشار جامعه است که به افراد آسیب دیده ناشی از کرونا کمک و خدمت رسانی کنند.

این ورزشکار نامی سراوانی اذعان کرد: ضرورت امروز جامعه بر تداوم اجرای رزمایش کمک مومنانه است که انتظار می رود کمک های بیشتری به مردم آسیب دیده انجام شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه