رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبر داد؛
پوشش کامل امدادی در محورهای مواصلاتی سبزوار نیازمند تاسیس ۷ پایگاه اورژانس
سبزوار-کافی گفت: برای پوشش کامل امدادی در جاده های سبزوار نیازمند احداث ۷پایگاه اورژانس جدید هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس کافی، رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در گفت و گو با صبح توس؛ با اشاره به وسعت و طول محورهای مواصلاتی در غرب خراسان رضوی اظهارداشت: در حال حاضر برای خدمات رسانی مناسب و به موقع در حوادث ایجاد شده در جاده ها نیازمند احداث 7 پایگاه جاده ای هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,وی با بیان اینکه ایننیاز سنجی بر اساس هدفگذاری برنامه پنجم توسعه انجامشده است تصریحکرد: با ایجاد ۷ پایگاه دیگر اورژانس شهری و جادهای در شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه در غرب خراسان، محورهایمواصلاتی از پوششامدادی مناسبی برخوردار خواهند شد.
,کافی ادامه داد: پایگاه های اورژانس مورد نیاز برای شهرستانهای سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، ۱۳ مورد می باشد که در ماههای گذشته، ۴ پایگاه جاده ای و ۲ پایگاه جدید شهری، تجهیز و راه اندازی شده است.
,وی با اشاره به استانداردهای موجود ایجاد پایگاه امداد جاده ای افزود: به ازای هر ۲۰ هزار نفر جمعیت شهری و نیز هر ۲۰ کیلومتر جاده، باید یک پایگاه اورژانس دایر شود.رئیس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به اینکه قرار گرفتن سبزوار در مسیر جاده تهران - مشهد و تردد سالانه میلیون ها زائر حرم امام رضا (ع)، اورژانس این دانشگاه با بسیج امکانات، برای خدمات رسانی به زائران همواره در آمادگی کامل است افزود: اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ۳۰ پایگاه اورژانس، ۵۲ دستگاه آمبولانس، ۱ مرکز ارتباطات و ۲ مرکز پیام، ۱ فروند بالگرد، ۱ موتور آمبولانس و ۱ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در غرب خراسان را، برعهده دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه