اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دولت آستین همت را بالا زده

مرتضوی: ۷۵ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند/ کمر غول تورم را خواهیم شکست

مرتضوی: ۷۵ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند/ کمر غول تورم را خواهیم شکست
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت آستین همت را بالا زده است تا کشور را از مشکلات برهاند و ما مصمم به مهار تورم هستیم و به فضل الهی کمر غول تورم را خواهیم شکست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از بخش الحاقی بیمارستان هاجر شهرکرد اظهار داشت: تکمیل این بیمارستان از سال‌های گذشته آغاز شده بود که به دلیل کمبود منابع راکد مانده بود اما در سفر رئیس جمهور به استان ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان در نظر گرفته شد و تا به حال بیش از ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تمهیداتی صورت گیرد تا این بخش هر چه سریع‌تر تکمیل شود و با تزریق منابع در سفر بعدی رئیس جمهور به استان بار دیگر راکد بودن این طرح مطرح نشود.

وی بیان کرد: باید آستین همت را بالا بزنیم تا این بخش که مختص بیماران خاص است در یک بازه ۱۰ ماهه تکمیل شود و دهه فجر به بهره‌برداری برسد.

مرتضوی تصریح کرد: تلاش‌ها در بخش بهداشت و درمان مشهود است در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از جمعیت ۳۵ میلیون نفری تنها ۲۳ درصد تحت پوشش بیمه‌های تامین اجتماعی بودند در حالی که امروز از جمعیت ۸۵ میلیون نفری بالغ بر ۷۵ درصد تحت پوشش هستند.

وی افزود: در سال ۵۷ جمعیت استان چهارمحال و بختیاری ۵۰۰ هزار نفر بوده است اما فقط بیمارستان یک‌صد تخت‌خوابی کاشانی در شهرکرد و ۶۰ تخت بیمارستانی در بروجن برای درمان بیماران وجود داشت.

مرتضوی ادامه داد: در حال حاضر شاهد وجود تعداد قابل توجهی تخت بیمارستانی در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل، فارسان، لردگان و سایر نقاط استان هستیم؛ بیمارستان کاشانی بازسازی شد و بیمارستان یک‌هزار و ۱۶۴ تخت‌خوابی تامین اجتماعی نیز راه‌اندازی شد و سرانه تخت در استان بالغ بر ۸۰ درصد افزایش یافت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به افزایش درمان‌های کلینیکی، پاراکلینیکی، سطح ۱و۲و ۳ گفت: البته هنوز ناترازی‌هایی در این حوزه وجود دارد که تلاش داریم توازن ایجاد شود همانگونه که در طرح توسعه بیمارستان هاجر ۲۰۰ تخت ویژه و هزینه‌بر برای دولت تهیه شد تا از رنج مردم کاسته شود.

وی خاطرنشان کرد: از مسئولان استانی تقاضا دارم مدیریت را با گفتمان استانی خودمان یعنی فن اداره امور و تلفیق منابع و تنظیم مصارف انجام دهند؛ یکی از مصادیق تلفیق منابع مولدسازی است برای مثال با نقد شدن برخی املاک در دست، طرح‌های راکد و متوقف فعال شوند.

مرتضوی با اشاره به اینکه مراکز درمانی که از پیشرفت فیزیکی کمتری برخوردارند در اولویت طرح توسعه هستند، اظهار داشت: در حال حاضر بالغ بر ۵۰ درصد مردم استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند که نسبت به میانگین کشور کم است و باید تلاش کنیم با رسمی کردن اشتغال‌های غیررسمی افراد بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

وی گفت: دولت آستین همت را بالا زده تا کشور را از مشکلات برهاند و ما مصمم به مهار تورم هستیم و به فضل الهی کمر غول تورم را خواهیم شکست؛ رشد تولید نیز در دستور کار قرار گرفته است و هدف‌گذاری دولت رشد اقتصادی ۸ درصد است که جز با افزایش بهره‌وری و تولید دانش‌بنیان میسر نمی‌شود.

مرتضوی در خصوص بدهی‌ها به سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: تا به امروز همه بدهی‌ها به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است اما اگر سازمان متعهد شود پرداختی‌ها را در بیمارستان هزینه کند و به حقوق و یارانه تعلق نگیرد قول تزریق اعتبار به این سازمان را می‌دهیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه