اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

اعلام رکوردهای ۶۰ کیلویی برای وزنه برداران ایران؛

وزنه برداری قطر کاپ| اعزام ۹ وزنه‌بردار ایرانی به دوحه/ حضور نمایشی در قطر!

وزنه برداری قطر کاپ| اعزام ۹ وزنه‌بردار ایرانی به دوحه/ حضور نمایشی در قطر!
لیست ابتدایی رقابت‌های وزنه‌برداری جایزه بزرگ قطر اعلام شد و 9 وزنه بردار ایرانی در این لیست با رکوردهای متفاوت حضور دارند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رقابت‌های وزنه‌برداری جایزه بزرگ قطر به عنوان یکی از گزینشی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس از روز چهارم دسامبر (۱۳ آذر) تا ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر) در شهر دوحه برگزار می‌شود. در رقابت‌های گرندپری قطر ۱۷۶ ورزشکار در بخش زنان و ۲۰۶ وزنه‌بردار در بخش مردان از ۹۶ کشور جهان حضور خواهند داشت.

مسابقات وزنه‌برداری جایزه بزرگ قطر پنجمین رقابت گزینشی المپیک ۲۰۲۴ پاریس به شمار می‌رود. پیش از مسابقات قطر کاپ، مسابقات جهانی ۲۰۲۲ کلمبیا، قهرمانی ۲۰۲۳ قاره‌ها، مسابقات جایزه بزرگ کوبا و مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۳ جهان در ریاض به عنوان گزینشی المپیک برگزار شده بود. همچنین مسابقات قهرمانی قاره‌ها در سال ۲۰۲۴ و جام جهانی وزنه‌برداری ۲ تورنمنت دیگر هستند که مدعیان برای کسب سهمیه المپیک باید در آن حضور داشته باشند.

بنا بر تصمیم فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ ریاض و جام جهانی ۲۰۲۴ تایلند شرط لازم و اصلی برای رسیدن به المپیک پاریس است.

با تصمیم فدراسیون و کادر فنی ۲ ورزشکار زن و 7 ورزشکار مرد به عنوان نماینده ایران در این دوره از رقابت‌ها حضور پیدا خواهند کرد. حسین سلطانی، میرمصطفی جوادی، مهدی کرمی، آیت شریفی، علی داودی، رضا دهدار و سیدرسول معتمدی در بخش مردان و فاطمه کشاورز و ریحانه کریمی نیز در بخش زنان به قطر اعزام خواهند شد.

فدراسیون رکوردهای ورودی متفاوتی را برای ۹ ملی‌پوش اعزامی اعلام کرده است. از نکات جالب این اعزام رکورد ورودی تمامی نمایندگان ایران است که ۶۰ کیلوگرم اعلام و در گروه‌های A، B، C وزنه خواهند زد. با توجه به رکوردهای اعلام شده ظاهرا قرار است در دوحه کسی وزنه نزند و وزنه برداران تنها وزن کشی کنند.

ریحانه کریمی و فاطمه کشاورز نماینده زنان ایران هستند که با رکورد ورودی مجموع ۶۰ کیلوگرم در گروه C دسته ۷۱ کیلوگرم به روی تخته خواهند رفت.

میرمصطفی جوادی که سهمیه وی در دسته ۸۹ کیلوگرم تقریبا قطعی به نظر می‌رسد با رکورد ورودی ۶۰ کیلوگرم به قطر گام می‌گذارد و در گروه C حضور دارد.

حسین سلطانی هم که در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۳ جهان ریاض و بازی‌های آسیایی در دسته ۸۱ کیلوگرم به روی تخته رفته بود در گرندپری قطر در جدول دسته ۹۶ کیلوگرم حضور دارد. رکورد ورودی وی نیز ۶۰ کیلوگرم اعلام شده است.

در گروه B رقابت‌های دسته ۱۰۲ کیلوگرم ایران ۲ نماینده دارد. رضا دهدار و سیدرسول معتمدی نمایندگان ایران هستند که رکورود ورودی آنان هم ۶۰ کیلوگرم اعلام شده. در دسته ۱۰۹ کیلوگرم نیز مهدی کرمی به مانند دیگر نمایندگان کشورمان با رکورد ورودی ۶۰ کیلوگرم به مصاف رقبا خواهد رفت. البته او برخلاف سایر نمایندگان کشورمان در گروه A دسته ۱۰۹ کیلوگرم هست.

آیت شریفی و علی داودی دیگر نمایندگان ایران در دسته فوق سنگین ۱۰۹+ کیلوگرم به روی تخته خواهند رفت. این ۲ قهرمان ایرانی نیز با رکورد ۶۰ کیلوگرم در گروه B دسته فوق سنگین قرار دارند.

رکورد ورودی نمایندگان ایران در دسته‌های مختلف نشان از آن دارد که تنها هدف سفر پولادمردان به قطر ثبت حضور خود در یک گزینشی المپیک است وبه احتمال زیاد آنان در قطر تنها وزن‌کشی کرده و تست دوپینگ خواهند داد.

وزنه‌برداران باید 5 مسابقه گزینشی المپیک را پشت سر بگذارند اما در 3 مسابقه وزنه بزنند و می‌توانند در دو مسابقه تنها وزن‌کشی کنند.

بنا بر اعلام سرمربی تیم ملی وزنه برداری احتمالا شش، هفت نفر وزن‌کشی کنند. با برنامه کادر فنی مسابقه‌ای که در آن رکورد وزنه بردارن ثبت خواهد شد، در قهرمانی آسیا ازبکستان و جام جهانی تایلند است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه