اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

همراه با تاج و طلا

بازدید دادستان تهران از روند بازسازی استادیوم آزادی و تأکید بر اهمیت آن

بازدید دادستان تهران از روند بازسازی استادیوم آزادی و تأکید بر اهمیت آن
دادستان تهران از روند بازسازی استادیوم آزادی بازدیدی داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ جلسه بررسی آخرین وضعیت استادیوم فوتبال آزادی، امروز شنبه ۲۱ مهرماه با حضور علی صالحی دادستان تهران، حسین طلا مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال، علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان تهران،حسین جنتی مدیرکل راه و شهرسازی تهران و تعدادی از مدیران قوه قضائیه، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد. 

در ابتدای این جلسه ابوالفتحی معاون فنی و عمرانی شرکت توسعه و نماینده قرارگاه خاتم‌الانبیا به عنوان پیمانکار؛ پروژه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مقاوم‌سازی، بهسازی و استاندارد سازی استادیوم آزادی را ارائه کرد.  در ادامه مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در استادیوم آزادی، در خصوص الزامات کنفدراسیون فوتبال آسیا و استانداردسازی صورت گرفته در ورزشگاه آزادی توضیحاتی را مطرح کرد.

در بخش پایانی این جلسه نیز علی صالحی دادستان تهران ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه ورزشگاه آزادی در ورزش کشور، بر نگهداری اماکن ورزشی تاکید کرد. پس از برگزاری این جلسه، دادستان تهران و تیم همراه از استادیوم فوتبال آزادی بازدید به عمل آوردند و در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته، قرار گرفتند. لازم به یادآوری است مطابق اعلام قبلی وزیر ورزش و جوانان، این مرحله از عملیات بازسازی ورزشگاه آزادی تا آخر پاییز به پایان می‌رسد.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه