اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

تایوان برای نخستین بار موشک‌های هیمارس را به سمت تنگه تایوان شلیک کرد

تایوان برای نخستین بار موشک‌های هیمارس را به سمت تنگه تایوان شلیک کرد
ارتش تایوان در رزمایشی با هدف شبیه‌سازی مقابله با درگیری احتمالی با چین، برای نخستین بار موشک‌های سامانه آمریکایی هیمارس را به سوی آب‌های تنگه تایوان شلیک کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سی ان ان در گزارش خود آورده است: ارتش تایوان در رزمایشی نظامی، موشک‌هایی را از سامانه‌های متحرک «هیمارس» به سمت آب‌های تنگه تایوان شلیک کرد؛ رزمایشی که با هدف سنجش توانایی این جزیره برای مقابله با حمله احتمالی چین برگزار شد.

اگرچه سامانه آمریکایی هیمارس پیش‌تر نیز آزمایش شده بود، اما این نخستین بار است که موشک‌های آن در جریان یک رزمایش عملیاتی به سوی آب‌های تنگه تایوان، که این جزیره خودگردان را از چین جدا می‌کند، شلیک می‌شود.

گروهبان وانگ مینگ-هویی از ارتش تایوان در این باره گفت: «با توجه به تهدیدات کنونی دشمن، ما آموزش‌های هیمارس را با اراده‌ای راسخ ادامه خواهیم داد تا از تایوان به‌عنوان قدرتمندترین نیروی کشور محافظت کنیم.»

ارتش تایوان اعلام کرد در این رزمایش از موشک‌های آموزشی با برد کاهش‌یافته استفاده شده که پس از طی مسافتی کوتاه از ساحل، در آب سقوط می‌کنند.

الکساندر یوی، نماینده تایوان در آمریکا، نیز در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان اظهار کرد که ارتش این جزیره در حال تمرین با سامانه‌های تازه‌دریافت‌شده هیمارس است.

او گفت: «ما یک جزیره هستیم؛ فقط می‌توانیم به سمت شرق یا غرب شلیک کنیم، بنابراین جهت غرب انتخاب شد.»

چین تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و اعلام کرده است که این جزیره باید در نهایت تحت کنترل پکن قرار گیرد. در سال‌های اخیر، چین به‌طور منظم ناوهای جنگی و هواپیماهای نظامی خود را به آسمان و آب‌های اطراف تایوان اعزام کرده و رزمایش‌های گسترده‌ای در نزدیکی این جزیره برگزار کرده است.

ایالات متحده، تایوان را به‌عنوان یک کشور به رسمیت نمی‌شناسد، اما با هرگونه تغییر وضعیت این جزیره از طریق زور مخالفت می‌کند و اصلی‌ترین تأمین‌کننده تسلیحات نظامی آن به شمار می‌رود.

سامانه های‌مارس که مخفف «سامانه موشکی توپخانه‌ای با تحرک بالا» است، بخشی از راهبردی محسوب می‌شود که آمریکا از آن حمایت می‌کند؛ راهبردی مبتنی بر استفاده از توانمندی‌های نامتقارن به‌جای رقابت مستقیم تسلیحاتی با چین.

این سامانه که روی کامیون نصب می‌شود، قادر است از مواضع پنهان خارج شده، موشک‌های خود را شلیک کند و سپس به‌سرعت به محل اختفای دیگری منتقل شود؛ تاکتیکی که به «شلیک و جابه‌جایی سریع» معروف است.

شلیک‌های روز چهارشنبه در دومین روز رزمایش‌های نظامی در سواحل غربی تایوان انجام شد. این رزمایش‌ها که شامل استفاده از توپ‌های ۱۵۵ میلی‌متری نیز بود، واکنش به یک درگیری فرضی با چین را شبیه‌سازی کرده و با هدف سنجش توان استقرار سریع و قابلیت حملات دقیق برگزار شد.

آمریکا در ماه دسامبر از برنامه فروش ۸۲ سامانه های‌مارس دیگر به تایوان در قالب یک قرارداد بزرگ تسلیحاتی خبر داده بود، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که این بسته پس از دیدار ماه گذشته دونالد ترامپ و شی جین‌پینگ در پکن، متوقف شده است.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه