اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دیدار سفیر عراق با معاون امور بین الملل قوه قضائیه/ سراج: ایران حامی مردم و دولت عراق است

دیدار سفیر عراق با معاون امور بین الملل قوه قضائیه/ سراج: ایران حامی مردم و دولت عراق است
معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در دیدار‌ با سفیر عراق در تهران بر توسعه و تعمیق همکاری‌های قضایی و حقوقی دوجانبه تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مدیریت ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت امور بین الملل قوه قضائیه و ستاد حقوق بشر، «یاسر عبدالزهراء الحجاج» سفیر عراق در تهران، امروز سه‌شنبه 24 شهریور 1404 با «ناصر سراج» معاون امور بین­ الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار طرفین ضمن تأکید بر روابط تاریخی و دوستانه بین دو کشور، نسبت به تداوم و تقویت روابط به ویژه گفتگوهای قضائی و حقوقی تأکید کردند.

معاون امور بین الملل قوه قضائیه در این دیدار بار دیگر با اشاره به تشییع میلیونی و بی نظیر پیکر قائد شهید انقلاب اسلامی در عراق، اظهار کرد: تشییع پرمعنا و حماسی رهبر شهید انقلاب، جلوه‌ای تمام عیار از همدلی و اخوّت بین دو ملّت عراق و ایران را به نمایش گذاشت.

وی در ادامه همکاری های دو کشور در زمینه انتقال محکومین، استرداد مجرمین و تبادل هیأت های قضایی را مورد توجّه قرار داد و گفت: ایران و عراق دوست و برادر یکدیگر هستند و همکاری‌ها میان تهران و بغداد سابقه‌ای دیرینه دارد و در حال حاضر همکاری‌های خوب قضایی و حقوقی میان دو کشور بسیار خوب و گسترده است و همچنان ادامه خواهد داشت.

سراج همچنین تأکید کرد: ایران و عراق دشمنان مشترکی دارند اما دو کشور با تدبیر و دوراندیشی توطئه ها و دسیسه چینی ها را مانند گذشته نقش بر آب خواهند کرد؛ ایران همواره حامی مردم و دولت عراق بوده، همانطور که در زمان سیطره داعش برای نابودی تروریسم در عراق، کنار مردم و دولت عراق بود.

یاسر عبدالزهراء الحجاج، سفیر عراق در تهران نیز بر عمق روابط عراق با ایران تأکید کرد و گفت: روابط میان ملّت ایران و عراق بسیار عمیق و ریشه‌دار است و حواشی و جنجال‌های ساختگی هرگز نمی‌تواند پیوند میان دو ملّت را متزلزل کند.

وی ضمن اعلام آمادگی جهت اجرای مفاد تمامی تفاهم نامه های مشترک بین دو کشور، گفت: ایران و عراق در تمامی زمینه ها از جمله همکاری های قضایی و حقوقی روابط مستحکم و گسترده ای دارند .

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه