مدیر بازرسی سازمان صنعت و تجارت استان زنجان:

رصد بازار تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد/ میزان کنترل واحدهای صنفی شدت می‌ یابد

رصد بازار تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد/ میزان کنترل واحدهای صنفی شدت می‌ یابد
مدیر بازرسی سازمان صنعت و تجارت استان زنجان از آغاز طرح بازرسی از واحدهای صنفی ویژه نوروز از ۱۰ اسفند ماه امسال تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسماعیل مسلمی در گفت‌وگو با خبرنگار زنجانم در زنجان با اشاره به رصد بازار اظهار داشت: مدیریت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی واحدهای صنفی بر اساس قوانین و مقررات برخورد می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسماعیل مسلمی در گفت‌وگو با خبرنگار زنجانم در زنجان با اشاره به رصد بازار اظهار داشت: مدیریت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی واحدهای صنفی بر اساس قوانین و مقررات برخورد می‌کنند.,

وی با بیان اینکه روزانه کنترل‌های لازم از نحوه ارائه خدمات از سوی واحدهای صنفی به مردم توسط بازرسان پایش می‌شود تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل‌ها طرح ویژه نظارتی این دستگاه در ایام نوروز عملیاتی می‌شود.

,

مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان ابراز کرد: طرح بازرسی از واحدهای صنفی ویژه نوروز از 10 اسفند ماه امسال آغاز و تا 15 فروردین ماه سال آینده ادامه می‌یابد.

,

وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح نظارت از نحوه عرضه محصولات در بخش پوشاک، کیف و کفش، آجیل و خشکبار، قنادی‌ها تشدید می‌شود.

,

مسلمی افزود: علاوه بر این در ایام نوروز نظارت بر واحدهای صنفی فعال استان زنجان در بخش خدمات نظیر رستوران‌های بین راهی، اماکن اقامتی، قالیشویی‌ها، آژانس‌های مسافرتی و مراکز عرضه بلیت و سایر افزایش می‌یابد.

,

وی عنوان کرد: مدیریت بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با به‌کارگیری 40 بازرس و با همکاری دستگاههایی نظیر تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف و سایر ارگان‌های فعال در بخش بهداشت و سلامت از 10 اسفند ماه سال 94 تا 15 فروردین سال 95 میزان کنترل بر واحدهای صنفی را شدت می‌دهد.

, ,

این مسئول با اشاره به اینکه تعداد کل بازرسی ها از ابتدای سال 94 تا پایان بهمن ماه سالجاری 33هزار و 606هزار مورد بوده است، افزود: در این مورد 2هزار و 160 پرونده متشکله داشتیم.

,

مسلمی ارزش ریالی مبالغ جریمه ها را 8میلیاردو 7صد و 3میلیون و 652هزار و 845 ریال عنوان کرد و یاد آور شد: تعداد شکایات ثبت شده هزار و 677 مود بوده که از این تعداد 618مورد متخلف شناخته شده اند.

,

مدیر بازرسی سازمان صنعت و تجارت استان زنجان، اظهار کرد: بیان این شکایات از طریق تلفن 1276مورد، مکتوب 257 مورد و حضوری 144 مورد بوده است.

,

وی با ابراز اینکه بیشترین تخلفات در سالجاری به ترتیب از آن صنف پوشاک، خواربار فروشان و نانوایان بوده، اذعان داشت: همشهریان زنجانی می توانند بصورت حضوری و مکتوب و یا با شماره گیری 124تخلفات در سطح شهر برای بازرسی اعلام کنند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه