رئیس اداره بهزیستی خوروبیابانک خبر داد:

توزیع بیش از ۴۵۰ بسته غذایی بین مدجویان بهزیستی خوروبیابانک

توزیع بیش از ۴۵۰ بسته غذایی بین مدجویان بهزیستی خوروبیابانک
علی اصغر فیروزی گفت: در ماه مبارک رمضان بیش از ۴۵۰ بسته غذایی به ارزش ۱۳۰ میلیون ریال بین مددجویان بهزیستی خوروبیابانک توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرخور، رئیس اداره بهزیستی شهرستان خوروبیابانک برنامه های این اداره در ماه مبارک رمضان ۹۵ در قالب طرح ضیافت مهر رمضان را تشریح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرخور،,

علی اصغر فیروزی با اشاره به تامین و توزیع بیش از ۴۵۰ سبد کالا گفت: با کمک خیرین شهرستان بیش از ۴۵۰ بسته غذایی به ارزش بیش از ۱۳۰ میلیون ریال تهیه و بین معلولین و خانواده های نیازمند تحت پوشش در شهرهای خور، جندق و فرخی و کلیه روستاهای شهرستان توزیع شد .

,

وی دیدار و عیادت از معلولین را باعث تقویت روحیه آنات عنوان کرد و افزود: ضیافت مهر رمضان با محوریت دعوت از مسئولین برای دیدار با معلولان و مددجویان اجرا و در این برنامه امام جمعه شهر خور، رئیس شورای شهر و شهردار خور و تنی چند از مسئولین با حضور در منزل تعدادی از معلولان و زنان سرپرست خانوار با آنان دیدار و ضمن آشنایی با مشکلات این عزیزان، در جهت رفع موانع و مشکلات قول مساعد دادند..

,

رئیس اداره بهزیستی خوروبیابانک با اشاره جمع آوری زکات فطره و کفاره در روز عید سعید فطر خاطز نشان کرد: بر اساس هماهنگی های انجام شده با دفتر امام جمعه شهرستان همچون سال های گذشته پایگاههای جمع آوری زکات فطره و کفاره در کلیه شهرها و روستاهای شهرستان در روز عید سعید فطر استقرار یافته و آماده دریافت زکات فطره و کفارات مومنین روزه دار و توزیع بین نیازمندان می باشد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه