اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

فرمانده سپاه پاسارگاد:

اگر حجاب از یک جامعه اسلامی حذف شود، پایه های بسیاری از اصول متزلزل می شود

اگر حجاب از یک جامعه اسلامی حذف شود، پایه های بسیاری از اصول متزلزل  می شود
فرمانده سپاه پاسارگاد در تجمع بزرگ مدافعان حریم خانواده در پاسارگاد گفت: اگر حجاب از یک جامعه اسلامی حذف شود، پایه های بسیاری از اصول متزلزل می شود چرا که حجاب و عفاف کلیدی‌ترین و اساسی‌ترین مقوله در ایجاد فضا و زمینه برای تمامی مقولات دینی و مذهبی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طنین پاسارگاد، همزمان با سراسر کشور، تجمع بزرگ مدافعان حریم خانواده در حرم امامزاده حسین(ع) شهرستان پاسارگاد برگزارشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد,

ابوذر متقی پیشه فرمانده سپاه پاسارگاد در این جلسه گفت: مقابله با ترویج تفکرات غرب در خصوص کشف حجاب زنان، کاهش بی‌بند و باری در جامعه و نیز افزایش سطح آگاهی بانوان نسبت به جنگ نرم دشمنان از جمله اهداف مهم تجمع مدافعان حریم خانواده است.

,

وی اظهارداشت: مقام معظم رهبری ترویج سبک زندگی اسلامی را بارها مورد تاکید قرار داده‌اند که به همین دلیل اعتماد به نفس زنان محجبه در جامعه باید تقویت شده و موضوع رعایت عفاف و حجاب مطالبه شود.

,

وی با بیان اینکه اگر حجاب از یک جامعه اسلامی حذف شود، پایه های بسیاری از اصول متزلزل خواهد شد ابراز داشت: حجاب و عفاف کلیدی‌ترین و اساسی‌ترین مقوله در ایجاد فضا و زمینه برای تمامی مقولات دینی و مذهبی هستند.

,

حجت الاسلام عزیزی کارشناس مسائل خانواده و مدرس حوزه علمیه قم نیز در این جلسه با هشدار نسبت به شکسته شدن قبح بدحجابی در جامعه تصریح کرد: دشمنان و بدخواهان نظام درصدد هستند با نقشه ها و حربه‌های مختلف قبح و زشتی بدحجابی و ناهنجاری‌های اخلاقی و ا جتماعی را بشکنند و ما باید در مقابل این توطئه ها هوشیار باشیم.

وی در ادامه بر ضرورت حمایت دولت از تشکل ها و نهادهای مردمی فعال در زمینه حجاب و عفاف تاکید و با ناکافی خواندن حمایت های صورت گرفته تصریح کرد: با توجه به تکیه تشکل های غیر دولتی به سرمایه های مادی و معنوی مردمی و بهره گیری آنها از ظرفیت های نخبه و فرهیخته، باید سعی شود این گونه نهادها حمایت شوند.

,
,
,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه